13.2 C
Cegléd
2024. február 22. csütörtök
spot_img

Ceglédet is érintik a pályafelújítás miatti változások

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon október 30-ig Üllő és Monor között dolgoznak a pálya átépítésén – tájékoztatott a MÁV Zrt. Az elővárosi és a távolsági vonatok menetrendje jelentősen módosult a ceglédi, a debreceni, a szegedi és a lajosmizsei vonalakon.

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon Vecsés és Monor között november 2-tól 26-ig az éjszakai órákban pályafelújításokat végeznek. Emiatt a Nyugati pályaudvarról Szolnokra 23:43-kor és 0:43-kor induló S50-es számú vonat helyett Pestszentlőrinc és Pilis, a Szolnokról a Nyugati pályaudvarra 22:25-kor induló S50-es vonat helyett Pilis és Pestszentlőrinc között pótlóbuszok közlekednek bizonyos, a hirdetményben megjelölt napokon.

Kőbánya-Kispest és Pestszentlőrinc közötti pályakarbantartás miatt november 12-től 14-ig további változások lesznek:

  • November 13-tól 14-ig, a Z50-es zónázó vonatok a Nyugati pályaudvar és Monor között nem közlekednek, helyettük a Nyugati pályaudvar és Cegléd között mindenhol megálló S50-es személyvonatokkal utazhatnak.
  • A Nyíregyházáról a Nyugati pályaudvarra 18:45-kor induló 6133-as számú személyvonat november 12-én, 13-án és 14-én Ceglédről korábban, 21:46-kor indul.
    November 13-án és 14-én a 6160-as számú vonat a Nyugati pályaudvarról korábban 4:38-kor indul, Monorig minden állomáson és megállóhelyen megáll. Monor és Nyíregyháza között változatlan menetrendben közlekedik.
  • A 7028-as számú vonat november 12-én, 13-án és 14-én Budapest-Nyugati pályaudvar és Cegléd között korábban közlekedik. A Nyugati pályaudvarról 21:58-kor indul, Ceglédre 23:09-kor érkezik meg. Cegléd–Kecskemét között menetrendje változatlan.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...