13.9 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Beruházások Kocséron

Folytatódó útfelújítások

Tájékoztatom a lakosságot, hogy Tiszakécske irányában a 4601 j. Budapest-Tiszakécske összekötő út 91+660 – 95+058 km szelvények közötti szakaszán (Toma-tó – megyehatár) megkezdődik a burkolatfelújítás. A munkálatok ideje alatt részleges forgalomkorlátozás lehetséges. Az arra lakók és közlekedők türelmét és megértését kérjük.

A 4601-es út 81+750 – 85+200 km közötti szakasz felújítása Nagykőrös külterületi részén várhatóan október 25-én kezdődik. Így a már megkezdett felújítás Nagykőrös felé ismét megindul.
Az arra közlekedőktől türelmet kérünk az esetleges forgalomkorlátozások miatt, de ezeket a kényelmetlenségeket is könnyebben viseljük talán, hiszen már látható, milyen sokat jelent számunkra a jól járható, megújult út.

Pályázati sikerek

Kocsér Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében elnyert pályázati támogatások segítségével több projektet is meg tud valósítani a jövőben.
– Kommunális eszköz beszerzése – 2021 című pályázaton 14.998.700 Ft támogatást nyertünk, melyen egy MTZ 952.3 típusú erőgépet vásárolunk BlackBull JX80 típusú homlokrakodóval és csíptetősvillával.


– Önkormányzati járdaépítés/felújítás anyagtámogatása – 2021 címen 4.917.931 Ft-ot nyertünk, így a Szabadság utcán a Goods-Market üzlet és a Hunyadi utca sarka közötti szakaszon 140 méter hosszan 210 m2 járdát újítunk fel, a jelenlegi járdalapokat térkőre cseréljük.

– Tanya-és falugondnoki buszok beszerzése – 2021 címen 14.998.065 Ft támogatásban részesültünk, melyen egy FORD Transit típusú kisbuszt vásárolunk majd. A 18 személyes, automataváltós korszerű gépjármű a jelenleg használt buszok tehermentesítését, illetve kiváltását oldja majd meg, de a jelenlegi új gépjármű-beszerzés miatt az új busz csak körülbelül egy év múlva érkezik majd meg.

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy megújult weboldalunk. Teljesen új külsőt kapott, valamint új funkciókkal várja a látogatókat a www.kocser.hu weboldal. Friss információkkal, átlátható tartalommal, modernebb felület, és mobileszközökre is optimalizálva lett. Reméljük, az új felület könnyebben kezelhető lesz az önök számára, és hamarabb megtalálnak mindent, amit keresnek.

Hriagyel Csaba polgármester

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...