6.8 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Hinta adományokból

Hintát telepített a Losontzi iskola udvarára adományokból a ceglédi Medina Adománybolt. A közelmúltban nyílt bolt a város első adományboltja. A koncepció lényege, hogy az üzletbe bárki beviheti jó állapotú, de otthon már feleslegessé vált holmijait, legyen szó ruháról, játékokról, bútorról, könyvről vagy műszaki eszközökről. Pénzt ugyan nem kap értük, viszont az eladott holmikból befolyt összeggel helyi szervezeteket támogat. A bolt tulajdonosa már a nyitáskor arról nyilatkozott, hogy a fogyatékkal élő gyerekeket és az állatmenhelyet is szeretné segíteni.


A napokban adtak hírt arról, hogy egy hintát telepítenek az adományokból a fogyatékkal élő gyerekekkel foglalkozó intézménybe. „Így néz ki egy megvalósult ígéret! Amikor a Medina Ceglédre jött, első célunk egy komoly, szabványos hinta telepítése volt a Losontzi iskola picit sivár udvarára. Tekintélyes társunk lett a cél elérésében: a KNOTT-Technik-Flex 500 ezer forinttal járult hozzá a projekthez. Az iskola tanárai és tanulói már ma is izgatottan figyelték a telepítést és a folyosón köszönte meg mindenki, hogy gondoltunk rájuk. De nem kell… mi tartozunk nekik hálával.
A hinta átadása – betonozás és szabványügyi engedélyek miatt – két hét múlva esedékes.” – számolt be a bolt a közösségi oldalán.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...