4.2 C
Cegléd
2023. december 2. szombat
spot_img

Perverz zaklató az abonyi vasútállomáson

A támadó néhány nappal korábban a ceglédi vasútállomáson is hasonló módszerrel sértett szemérmet: egy, a vonatról leszálló nőt követni kezdett, megfogta a csípőjét, alányúlt, közben nemi szervét elővéve önkielégítést végzett.

Bár hivatalosan letelt a szolgálata, egy hazafelé tartó rendőr zászlós az abonyi vasútállomáson este fél tízkor arra lett figyelmes, hogy egy női segítségért kiáltozik – írja a rendőrség honlapján. A rendőr ezért nekilódult, ám már csak a riadt nőt találta a helyszínen, aki elhadarta, hogy egy férfi megtámadta, fogdosta, miközben önkielégítést végzett.

A rendőr a férfi után eredt, majd alig fél kilométerrel távolabb utolérte a személyleírásnak megfelelő illetőt. Korábbi, az Abonyi Rendőrőrsön eltöltött szolgálati emlékeiből felismerte a menekülőt, akihez nem sokkal később a megtámadott nő is odaért, aki felismerte a támadójaként.

A zászlós erősítést kért, abonyi kollégái pedig előállították a 35 éves helyi férfit.

Kiderült, hogy a támadó néhány nappal korábban a ceglédi vasútállomáson is hasonló módszerrel sértett szemérmet: egy, a vonatról leszálló nőt követni kezdett, megfogta a csípőjét, alányúlt, közben nemi szervét elővéve önkielégítést végzett. A két megtámadott nő orvosi ellátást igénylő sérülést nem szenvedett.

A 35 éves, családos férfi a kihallgatásán mindent beismert: állítása szerint az utóbbi időben sok benne a feszültség, ezt próbálta levezetni. Szokott füvezni, de előfordul, hogy a cucc „bezavarja” és ilyeneket csinál.

Az őrizetbe vett férfi ellen kétrendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...