1.2 C
Cegléd
2023. november 30. csütörtök
spot_img

Óriási bravúr Gödöllőn

Döntőt játszott Ócsai Máté egyéniben, és óriási bravúrral a Ceglédi ifi fiú csapat Gödöllőn!

Az egyénivel kezdődött az ifik versenye. Itt a fiúknál 4 lányoknál 2 fővel képviselte magát a Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz csapata. A lányok a szolíd mezőnyben feljutottak a 32-es főtáblára ahol válogatott Statisztikás játékosoktól kaptak ki. Csapatban beszállt hozzánk Kecskeméti Cintia akinek segítségével megvertük a Budaörs csapatát így a Statisztika “B” csapatával játszhattunk.3:0 lett oda, végül a helyosztón a BVSC-ét megelőzve 5. lettek a lányok.
A fiúknál Tótin Kristóf a csoportkört követően a főtábla első körében a ranglista 17-Varga Botondot “intézte el” 3:0 arányban.Utána BVSC-és játékos győzte le 3:1-re.
Ócsai Máté- Huzsvár Erik hiányzása miatt- első kiemeltként vágott neki a versenynek. A döntőig sorra neki jutottak a nehezebb ellenfelek míg a másik oldalon Krebs Leventének(DVTK) könnyebb útja volt.Máté vezetett a döntőben 2:0-ra majd 2:3,3:3. A döntő játszmát nagyon rosszul kezdte és ez meghatározta a végjátékot is így 4:3-as vereség lett a vége.
Másnap a csapatverseny következett mely 3 versenyzőből áll csak egyéni meccsekkel, úgy hogy 2 játékos maximum 2-őt 1 pedig egyet játszhat. A végeredmény lehet 3:0,3:1,3:2.Nagy jelentősége van a beírásnak!


A csoportkörében 2-ént végeztünk a Dunakeszi mögött.Biztos volt hogy az első négyből kapunk ellenfelet aki végül az egységes BVSC-volt. Máté hozta a két meccsét. Tótin Kristóf egy hullámvasutas meccsen 2:0,9:5 re is vezetett már de ellenfele ezután kiegyenlített majd a döntő szettben 5:1 re vezetett de Kristóf innen fordított és nyert 11:9-re.
Ezután következett a válogatottakkal felálló KSI. Huzsvár Erik ezen a napon vállalta a játékot de Máténak nem okozott gondot 3:1 re verte és másik meccsét is simán hozta.Kristóf csodát tett és 3:1-re verte Cseri-t így döntőbe került a csapat.Itt 3:1 re alulmaradtunk a PEAC(Pécs) ellen de itt is volt sansz a győzelemre.

MOATSZ Kupa Országos Ifjúsági Egyéni és Csapat Asztalitenisz verseny 11.26-27 Gödöllő(fiú)/Bp Ormai L.csarnok(leány)

eredmények:
I egyéni: 2. Ócsai Máté
16 közé került Tótin Kristóf
Csapat: 2.Szuperinfó CVSE (Ócsai Máté,Tótin Kristóf,Unghváry András,Móricz Zsombor) Edző:Fodor Árpád
Leány egyéni:32-es főtáblára jutott(Ungureán Dorka,Csór Laura)
Leány csapat: 5. Ungureán Dorka,Csór Laura,Kecskeméti Cintia

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...