0.5 C
Cegléd
2023. december 7. csütörtök
spot_img

Adventi fények az ablakokban

Újszilváson már hagyomány, hogy különleges adventi kalendáriummal várják az ünnepeket. December 1-24-ig a település lakói együtt gyönyörködnek feldíszített, kivilágított ablakokban. Idén 38 ház lakói jelentkeztek, hogy részt vegyenek a felhívásban, így egyes estéken 2 díszített ablakot is meg lehet keresni a séta alkalmával. Az ablakokról készült fotókat a szervezők közreadják Újszilvás közösségi oldalán.

Abonyban szép ablakok versenyét hirdettek. A játékra azokat várják, akik szeretnék adventi pompába öltöztetni, feldíszíteni házuk ablakát vagy ablakait, és azt szeretnék megmutatni másoknak is! – írta meg az abony.hu. Szabóné Terminkó Mónika ablakai már gyönyörűen pompáznak, az ünnepet „beköltöztették” a házikókba is… A szervezők várják még a versenybe jelentkezőket:
„Mit kell tenned? Nevezz be a versenyre, küldd el az ablakod esti fényben ragyogó fényképét nekünk: sajto@abony.hu, vagy itt üzenetben. Játssz és nyerj! Határidő: 2021. december 14.
Képeiteket a beérkezés sorrendjében közzétesszük az abony.hu oldalán, de a legszebb ablakokra szavazni egy közös képgalériában lehet december 15- 18-án délig. Eredményhirdetés, és díjátadó a város főterén az adventi gyertyagyújtás alkalmával december 18-án 16 órakor!” – írta az abony.hu. A verseny díjai bútor-, élelmiszer- és ajándékutalvány és minden nevező páros belépőt kap a városi korcsolyapályára.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Mutatjuk, milyen típusú művirágok vannak a boltokban!

    Az élő virágnak megvan a varázsa, ám nem mindenki...

Retró stílus a konyhában: ezekkel a készülékekkel dizájnos lehet az otthonunk

    A konyha szinte minden esetben a lakás egyik legfontosabb...

A cellaformázástól a diagramok beillesztéséig

    Te jól ismered a táblázatkezelőt? Használod a munkád során?...

A tökéletes éjjeli fény gyermekek számára

    Némely babaszoba-kiegészítők kiválasztása rendkívül egyszerű, azonban vannak olyanok, melyeket...

Innovációk az otthon védelmében

    A biztonság olyan érték, amelyre mindannyian nagy figyelmet fordítunk....