17.6 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Két gyermek versenygyőzelem

November 27-28-án került megrendezésre az IKMF (International Kettlebell Marathon Federation) Nemzetközi Kettlebell Maraton Szövetség világbajnoksága Franciaországban. A versenyen 16 ország versenyzői képviseltették magukat köztük hazánk is.

Majorosi-Lázár Anita edző, a Ceglédi Kettlebell SE elnöke így számolt be a versenyről: „Majorosi Míra és Majorosi Bora értékelésével kezdeném anyaként és edzőként is rendkívül büszke vagyok! Bora 11 évesen végigcsinálta a 30 percet és 536-szor lökte fel a 6 kg-os golyót! Míra 13 évesen a 30 perc alatt 10kg-os kettlebellel 422 szakítást csinált. Gyönyörű technikával ami talán a legfontosabb, és szép egyenletes tempóval óriási hajrával a végén kiérdemelték azt az aranymedált!

Nem kisebb büszkeséggel néztem a két juniorom Trixler Zalán (13-15 év) és Monori  Bence (16-18 év) teljesítményét. Mindketten 30 perc hosszú ciklus versenyszámban indultak 16 kg-al. Zalán 379 ismétléssel, Bence 272 ismétléssel nyerte a kategóriáját.

És hát nem utolsósorban veterán versenyzőm Vadász Judit megint nagyot alakított, 14 kg-al 436 lökéssel ismét a dobogó tetején állt.” – számolt be az edző.

Az edző maga is versenyzett abszolút egyéni rekordot állított fel a 20 kg lökés versenyszámban. 515 ismétléssel aranyérmet és MSWC (Master of Sports World Class) nemzetközi nagymesteri rangfokozatot ért el.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...