1.9 C
Cegléd
2023. december 1. péntek
spot_img

Két gyermek versenygyőzelem

November 27-28-án került megrendezésre az IKMF (International Kettlebell Marathon Federation) Nemzetközi Kettlebell Maraton Szövetség világbajnoksága Franciaországban. A versenyen 16 ország versenyzői képviseltették magukat köztük hazánk is.

Majorosi-Lázár Anita edző, a Ceglédi Kettlebell SE elnöke így számolt be a versenyről: „Majorosi Míra és Majorosi Bora értékelésével kezdeném anyaként és edzőként is rendkívül büszke vagyok! Bora 11 évesen végigcsinálta a 30 percet és 536-szor lökte fel a 6 kg-os golyót! Míra 13 évesen a 30 perc alatt 10kg-os kettlebellel 422 szakítást csinált. Gyönyörű technikával ami talán a legfontosabb, és szép egyenletes tempóval óriási hajrával a végén kiérdemelték azt az aranymedált!

Nem kisebb büszkeséggel néztem a két juniorom Trixler Zalán (13-15 év) és Monori  Bence (16-18 év) teljesítményét. Mindketten 30 perc hosszú ciklus versenyszámban indultak 16 kg-al. Zalán 379 ismétléssel, Bence 272 ismétléssel nyerte a kategóriáját.

És hát nem utolsósorban veterán versenyzőm Vadász Judit megint nagyot alakított, 14 kg-al 436 lökéssel ismét a dobogó tetején állt.” – számolt be az edző.

Az edző maga is versenyzett abszolút egyéni rekordot állított fel a 20 kg lökés versenyszámban. 515 ismétléssel aranyérmet és MSWC (Master of Sports World Class) nemzetközi nagymesteri rangfokozatot ért el.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...