22.5 C
Cegléd
2024. június 25. kedd
spot_img

Poénból törték le tíz autó tükrét Nagykőrösön

A nagykőrösi rendőrök elfogták azt a 18 éves fiatalembert és 16 éves társát, akik „poénból” tíz parkoló jármű tükrét rongálták meg, ezen felül kettőt el is loptak.

Autója megrongált visszapillantó tükréről tett bejelentést egy nagykőrösi tulajdonos december 30-án hajnalban. Nem sokkal később sorra érkeztek hasonló tartalmú bejelentések. A rendőrök számára nem volt kérdés, ugyanaz, vagy ugyanazok a tettes(ek).

Négy nappal később a település egyik utcájában gondtalanul sétálgató fiatalok elé rendőrök toppantak. A meglepetés ereje hatott, ellenállást egyikük sem tanúsított. Előállítás, kihallgatás következett. Az idősebb otthonában tárgyi bizonyítékot is lefoglaltak: két letört visszapillantó tükör hevert gazdátlanul egy udvari tuja tövében.

Beismerő vallomást tettek. Állításuk szerint együtt ötlötték ki, hogy poénból autókat rongálnak, és lerugdossák a tükröket. A két, később lefoglalt alkatrészre semmi szükségük nem volt, ha már a kezükben maradt, elvitték. A kocsik tulajdonosainak több százezer forintos kárt okoztak a tettesek, ellenük lopás, garázdaság, valamint rongálás miatt indult eljárás.

Forrás: Police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Infineon szakértők a ceglédi Közgázban

2023. augusztus 22-én az Infineon Technologies Kft. együttműködési megállapodást...

Új SPAR-üzlet a körforgalomnál

Egy újabb SPAR-üzlet nyitotta meg kapuit Cegléden a közelmúltban....

Egészségügyi kitüntetés

A Magyar Ápolási Egyesület Pest Vármegye Területi Szervezete a...

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...