14.9 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

A lila bicikli kalandjai

Akarata ellenére tulajdonost váltott, végül csak visszakerült hálás gazdájához az a lila bicikli, amit a ceglédi nyomozók lefoglaltak, tolvaját meggyanúsították. – írta meg a police.hu.
Bár otthona lépcsőházában lelakatolva tárolta, mégis ellopták egy ceglédi nő születésnapjára kapott lila biciklijét december 20-án éjjel.
„Sokan keresték, amikor egy állampolgár jelezte, nem sokkal korábban, nyergében egy férfivel látta a településen. A rendőrök az információ alapján megállították a járgányt, tekerőjét elszámoltatták. A 19 éves férfi állította: „de hát ez anyámé!”, ettől függetlenül gyalog mehetett tovább, miután kihallgatták – akkor még tanúként. A nyomozók időközben ellenőrizték az általa elmondottakat, mint kiderült, szülőjének soha nem volt olyan kerékpárja, és az egyedi azonosító jelek birtokában már kijelenthették, a lefoglalt bicikli megegyezik az ünnepek előtt ellopottal. A 19 éves V. Milán ellen elfogatóparancsot adtak ki, mivel se munka-, se állandó tartózkodási helye nem volt. Az újesztendőbe átnyúló keresés 2022. január 22-én hozott eredményt, egy ceglédi ház lépcsőházából állították elő az ott meghúzódó V. Milánt. Már nem látta értelmét lódítani, beismerte, hogy ő lopta el a lila kerékpárt, korábban azért hazudott, mert félt, hogy „becsukják”. Az elkövetés napján ismerőseihez indult, ám a gyaloglást fárasztónak ítélte, ezért döntött úgy, a távolság legyűréséhez inkább szerez egy biciklit. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást, a tulajdonosnak pedig visszaadták a kerékpárját.” – számolt be a rendőrségi portál.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...