6.4 C
Cegléd
2023. december 2. szombat
spot_img

Erős szél okozott halálos balesetet

Halálos kimenetelű baleset történt a 311-es út 31-es kilométerénél közvetlenül a M4-es főút felüljárója közelében, ahol egy Cegléd felé haladó Nissan Micra típusú személyautót az erős széllökés átsodort a szemközti sávba és ott kamionnal frontálisan ütközött, majd az árokba csapódott. Az autójába szorult 67 éves férfi sofőr a helyszínen életét vesztette. A ceglédi tűzoltók szabadították ki a járműből, ezért az ugyanebben az időpontban történt Szolnok irányában történt másik balesethez már a szolnoki tűzoltóknak kellett kimenni.

Az élőállatokat szállító kamion sofőrje nem sérült meg, a járműben szállított sertéseknek és a pótkocsinak nem esett baja, így azt hamarosan el tudják vontatni közeli tervezett úti céljához. A helyszínelés idején a forgalmat az érintet útszakaszról elterelték. A korlátozást a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.

FRISSÍTÉS: A Blikk megtudta, Cegléd térségében aznap 90 kilométeres szeleket mértek. Az elhunyt 67 éves H. László Farmoson élt feleségével. A lap megkereste az elhunyt feleségét, de a gyászoló asszony nem akart nyilatkozni a történtekről. Azt is megírták, a teherautó sofőrje megpróbálta a járművét elkormányozni, de a tragédiát nem kerülhette el. A tűzoltók gyorsan kiértek, a roncsba szorult áldozaton már nem tudtak segíteni. – írta meg a lap.

Előző cikk
Következő cikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...