9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

A NÉP is jelöltet indít

Újabb párt és jelölt indul a Pest megyei 12. választókerületben az idei országgyűlési választásokon. Andriska István, aki egy ceglédi étterem tulajdonosa és séfje a Normális Élet Párt színeiben indul a választáson és február 12-én a párt alapítójával Gődény Györggyel gyűjtött aláírásokat a Szabadság téren.

Andriska István néhány napja kapott felkérést az indulásra, erről közösségi oldalán számolt be: „Ha egy hete valaki azt mondja, hogy parlamenti képviselőnek fogom magam jelöltetni, kiröhögöm. Most pedig itt ülök a plakátok és szóróanyagok között és azon gondolkozom, mit keresek én itt? A múlt hét derekán megkerestek, hogy annak az embernek, akit figyelemmel követek egy éve lennék-e a parlamenti képviselője itt a 12. körzetbe.” – írta az étteremvezető, aki hozzátette: „47 éves vagyok, de legalább 80 éves ember életét leéltem már. Igen, féltem az üzletem, a 19 kollegám jövőjét. Viszont a jelenlegi ellehetetlenített helyzetben szerintem csak ők, mi szeretnénk a népet képviselni és kivezetni ebből a fertőből.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...