8.8 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Aláírást gyűjtenek a képviselő lemondatására

“Aki nem alkalmas képviselőjelöltnek, az nem alkalmas képviselőnek sem!” – vallja az Albertirsa Konzervatív Hangja csoport, amely aláírást gyűjt Gér Mihály önkormányzati képviselő lemondására. Mint ismert Gér Mihály, a Párbeszéd jelölje egy autóbalesettel kapcsolatos vállalhatatlan megjegyzéseinek nyilvánosságra kerülése miatt egy hete visszalépett a Pest megyei 10. választókerületben való országgyűlési képviselőként való indulásáról, albertirsai képviselői mandátumáról viszont nem. A helyiek tiltakoznak és aláírás gyűjtésbe fogtak.
„Gér Mihály nem méltó a képviselői mandátumának megtartására! Mint ismeretes, Gér Mihály albertirsai képviselő az előválasztási és országgyűlési kampány során a 10-es választókerület jelöltje volt. (Párbeszéd) Ez idő alatt napvilágra kerültek a 2016-ban történt autóbalesetét követően tett vállalhatatlan Facebook kommentjei. A baleset során egy fiatal elhunyt, a másikuk egy életre sérült maradt. Gér kegyeletsértő, durva kijelentései, melyeket a balesetet követően tett, sem az őt támogató pártoknak sem a jóérzésű embereknek nem volt vállalható, így lemondott jelöltségéről. Azonban önkormányzati képviselőségéről azóta sem mondott le, a polgármester a képviselőtől nem határolódott el.
Az Albertirsa Konzervatív Hangja közössége úgy gondolja, hogy a fenti érzéketlen cselekedet nem méltó a képviselői tisztséghez, Albertirsa képviselőtestületéhez, a város eszmeiségéhez, egyetlen jóérzésű ember gondolatvilágához sem. Ezért kérünk mindenkit, aki egyetért azzal, hogy Gér Mihálynak le kell mondania mandátumáról az írja alá petíciónkat!” – fogalmaznak a tiltakozó albertirsaiak.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Gér a magát függetlnnek valló, de mszp taggyűlésre járó, Hiller Istvánnal összejáró Albertirsa Polgármestere nyomta. Most pedig hirtelen kiállt mögűle

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...