19.7 C
Cegléd
2024. május 30. csütörtök
spot_img

Ceglédi lány a Tündérszépek versenyen

Március 1-én elindult a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. A verseny ceglédi indulója , aki a bors.hu-n mutatkozott be. Ismerd meg a verseny ceglédi versenyzőjét, Fehér Fannit, és szavazz rá!

„Fehér Fanninak hívnak, 21 éves vagyok. Budapesten születtem , de Cegléden élek. Informatika szakon végeztem, hobbim kiskorom óta a rajzolás, festés. Érettségi után elvégeztem egy grafikai képzést, hogy legyen tapasztalatom a digitális alkotásban is. Kereskedelmi képzést tanulok, ami üzletvezetői képesítést ad és egy vendéglátó egységben dolgozom. Felszolgáló vagyok, meg pultos és tulajdonképpen mindent csinálok. Szeretek az emberekkel foglalkozni, szeretek kedves lenni és a munkám javítja a tűrőképességemet. (…)

Sokáig nem voltam megelégedve a külsőmmel, ezért is jelentkeztem a versenyre, hogy a magabiztosságomat növelje. Korábban nem voltam elégedett a mosolyommal, de a fogszabályzóm sokat segített. (…) A versenyt egy közösségi oldalon vettem észre és úgy gondoltam, ezt most már bevállalhatom. Korábban a Pest megye szépén indultam, de ott még nem voltam készen. A verseny előtt el is sírtam magam. (…) Szeretnék a médiába bekerülni, ehhez jó belépő lehetne ez a verseny. Fotóztak már, de azok inkább amatőr felkérések voltak (…) A 163 centim miatt kifutóhoz nem vagyok elég magas, de szívesen lennék smink vagy ruhamodell.” – nyilatkozta Fehér Fanni.

Szavazás itt…

bors.hu – Fotó és szöveg: bors.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...