8.8 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Egy teljes éjszakán át keresztül kínozta élettársát

A nő és a férfi hosszú ideig éltek együtt. Kapcsolatuk utóbbi féltékenysége miatt romlott meg. A nő januárban több hétre el is hagyta. Végül a sógora vitte vissza párjához, aki kegyetlenül megbosszulta, azt, hogy a nő elhagyta.

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki bezárkózott élettársával a házukba és őt féltékenységből egy éjszakán keresztül válogatott módon bántalmazta.
A vádirat szerint az elkövető és a sértett hosszú ideje voltak élettársak, azonban kapcsolatuk éppen a férfi féltékenysége okán megromlott. 2021 januárjában a sértett több hétre elhagyta az elkövetőt, de végül a férfi testvére visszavitte hozzá Nagykőrösre. A visszatérés estéjén az elkövető ismét a nőre támadt, ekkor egy poharat tört össze a fején.


Ezután a férfi este fél nyolc körül bezárta a ház bejárati ajtaját, majd a kulcsot zsebre tette. Ezt követően egész éjszakán át különböző módokon bántalmazta a nőt, amivel arra akarta rávenni, hogy vallja be, hogy hűtlen volt hozzá. A bántalmazás során testszerte több ízben kézzel illetve bottal továbbá kalapáccsal ütlegelte, megrúgta és több helyen késsel meg is vágta a sértettet. Az órákig tartó lelki és fizikai sanyargatás alatt a sértett kétszer is eszméletét vesztette.
A cselekményt követő napon a nő a bántalmazások miatt olyan rossz állapotba került, hogy az már az elkövetőt is megijesztette és végül kórházba vitte. A nagyfokú vérveszteséget elszenvedő sértett életét kizárólag a szakszerű orvosi segítség mentette meg.
Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és minősített személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat az elkövető ellen.

PEST MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...