8.8 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Átadás-maraton

Megdöntötték az egy napra jutó átadások számának rekordját – jelentette a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Ceglédi Kistérség közösségi oldala, ahol beszámolnak a március 20-ai ceglédi megmozdulásaikról.
„Kampányidőszak van. Mit csinálnak ilyenkor a politikusok? Átadnak. Mindent. Is. Mi sem akartunk kimaradni a buliból, ezért vasárnap délután megtartottuk az „Átadunk mindent IS” maratonunkat. Az igazi passzivisták persze nem elégszenek meg ennyivel, ezért az eseményt szemétszedéssel kezdtük. Rendbe tettük a négyszínkukánk környékét, és pótoltuk a csikkszavazó üvegeit. Ezután természetesen átadtuk a csak erre a célra vásárolt szivárványszínű szalag nem-átvágásával a négyszínkukát, és a mellette található irányjelző tábláinkat is. Majd tovább mentünk a következő helyszínre, a Vörösmarty térre, ahol felavattuk a pumpapálya minden egyes buckáját, a teqball asztalt, a teljesen kiszáradt madáritatót és a madáretetőt.
Ezután a 441-es úton a MOL kútnál átadtuk a foghíjas bicikliút foghíját.


A maraton következő állomása a Mizsei úti otthonosított buszmegálló volt, ahol ismét szemétszedéssel színesítettük az eseményt. Zárásként az Árpád utca-Bocskai utca találkozásánál lévő cuki robotkukánkat adtuk át. Az eseményt sikeresnek nyilvánítottuk, valószínűleg megdöntöttük az egységnyi időre jutó átadások számának rekordját.” – számolt be a párt oldala.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...