35.6 C
Cegléd
2024. július 13. szombat
spot_img

Tilosban, utánfutóval előzött

Bp-i Autósok Közössége oldalán osztották meg azt az olvasói videót, melyen megpakolt utánfutóval próbált előzni egy Renault vezetője a 441-es úton Nagykőrösnél, de azonnal megbűnhődött. Nem sokon múlt az óriási baleset.

A Renault vezetője figyelmen kívül hagyta az előzni tilos táblát, és egy teljes kocsisort próbált megelőzni Nagykőrös környékén. A rossz minőségű útburkolat és a túlzott sebesség miatt az utánfutó bebicskázott, de baleset szerencsére nem történt, csak egy zsák repült el.

“A Renault sofőrje tökéletesen bemutatta, hogy miért vannak sebességkorlátozások az utánfutót húzó járművekre vonatkozóan, arról nem is beszélve, hogy az ominózus esetben eleve előzni tilos szakaszon követte el a manővert a sofőr. Fullra megpakolt utánfutóval elkezdett előzni egy kb. 7 db. kocsiból álló konvojt. Az út elég pocsék, sok éve jópár 60-as tábla kipakolásával elintézettnek tekintik a javítást. A sor kb. 60-70 km/h sebességgel haladt, amikor az előzni tilos tábla mellett, nehezen belátható kanyart is tartalmazó szakaszon megkezdte a mutatványát. Szerencsére sérülés nélkül megúszta mindenki az esetet, ami Nagykőrös után, Kecskemét felé haladva történt, a 441-es úton, 2022.03.27-én, vasárnap délután.” – írta meg Bp-i Autósok Közössége oldalának olvasója.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...