2.4 C
Cegléd
2024. április 21. vasárnap
spot_img

Kampányfa-átadó

Április 1-jén a Magyar Kétfarkú Kutya Párt adott át a Paci Doki Alapítvány számára facsemetéket és fűszernövény palántákat.
„A Kampányfa-átadó ünnepségünk keretén belül 143.418 Ft értékben bevásároltunk jelöltünk, Kis Viktor kampánypénzéből a Paci Doki Alapítvány számára. Cseresznye-, körte-, szilva-, őszibarack-, kajszifákat, málnabokrokat, cserepes bazsalikomokat, oregánókat, rozmaringokat, citromfűket, illetve egy 25 méteres slagot vettünk ezért az összegért.
Nagyon örülünk, hogy jó célokra költhetjük a kampánypénzt! Végezetül álljon itt pár sor Domina Imrétől: “A Paci Doki Alapítvány holisztikus szemléletű, alternatív, mozgás- és képességfejlesztő ingyenes lovasfoglalkozásokat tart kihívással élő gyermekeknek. Hitvallásunk, hogy a foglalkozás élmény legyen a gyermekek számára, hiszen csak akkor lesz hatásos a fejlesztés. Ennek szellemében hoztunk létre egy kis kertet, ahol sárga-, görögdinnyét szedhettek és ehettek a kihívással élő gyerekek a foglalkozás előtt, után. Most ezt tudjuk jelentősen bővíteni a Kétfarkú Kutya Párt adományával, hiszen gyümölcsfákkal, bogyós gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel tudjuk növelni a kínálatot. Mindemellett a gyümölcsfák, fűszernövények elültetésével csodálatos méhlegelő fog létrejönni, ami a monokultúrás környezetben akár a méhek túlélését is elősegítheti. Az alapítvány nagy tisztelettel és szeretettel köszöni meg a gyermekeink számára nagyon értékes adományt!” – számolt be a párt közösségi oldala.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...