8.8 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Kampányfa-átadó

Április 1-jén a Magyar Kétfarkú Kutya Párt adott át a Paci Doki Alapítvány számára facsemetéket és fűszernövény palántákat.
„A Kampányfa-átadó ünnepségünk keretén belül 143.418 Ft értékben bevásároltunk jelöltünk, Kis Viktor kampánypénzéből a Paci Doki Alapítvány számára. Cseresznye-, körte-, szilva-, őszibarack-, kajszifákat, málnabokrokat, cserepes bazsalikomokat, oregánókat, rozmaringokat, citromfűket, illetve egy 25 méteres slagot vettünk ezért az összegért.
Nagyon örülünk, hogy jó célokra költhetjük a kampánypénzt! Végezetül álljon itt pár sor Domina Imrétől: “A Paci Doki Alapítvány holisztikus szemléletű, alternatív, mozgás- és képességfejlesztő ingyenes lovasfoglalkozásokat tart kihívással élő gyermekeknek. Hitvallásunk, hogy a foglalkozás élmény legyen a gyermekek számára, hiszen csak akkor lesz hatásos a fejlesztés. Ennek szellemében hoztunk létre egy kis kertet, ahol sárga-, görögdinnyét szedhettek és ehettek a kihívással élő gyerekek a foglalkozás előtt, után. Most ezt tudjuk jelentősen bővíteni a Kétfarkú Kutya Párt adományával, hiszen gyümölcsfákkal, bogyós gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel tudjuk növelni a kínálatot. Mindemellett a gyümölcsfák, fűszernövények elültetésével csodálatos méhlegelő fog létrejönni, ami a monokultúrás környezetben akár a méhek túlélését is elősegítheti. Az alapítvány nagy tisztelettel és szeretettel köszöni meg a gyermekeink számára nagyon értékes adományt!” – számolt be a párt közösségi oldala.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...