9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház

Új szakrendelőt kap a ceglédi Toldy Ferenc Kórház. A külső telephelyen működő rendelőt a kórházhoz költöztetik, a beruházáshoz több mint 4 milliárd forint áll rendelkezésre az Egészséges Budapest Programban – jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Kásler Miklós elmondta, az új rendelőbe kerülnek a jelenleg elérhető szak- és gondozóellátások, valamint a szintén más helyszínen működő tüdőgondozó.
Földi László, Pest megye 12. számú választókerületének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje mérföldkőnek nevezte a beruházás, amellyel jobb ellátást fog kapni a kórház ellátókörzetéhez tartozó 160 ezer ember. A tervek szerint másfél év múlva befejeződő beruházáshoz kapcsolódóan – a jobb megközelítés érdekében – a közlekedési feltételeket is javítani kell – mondta.

A következő évek nagy ceglédi fejlesztéseiről, az új szakrendelő építéséről és a kórház teljeskörű felújításáról Dr. Pusztai Dezső főigazgatóval beszélgettünk 2020-ban…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...