8.6 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Új üzemrésszel bővült a csemői pacalüzem

Ünnepélyesen átadták a csemői FREDDO-LINE KFT új üzemrészét a Csemő, Hornyák d. 5. szám alatt, ahol megjelent Földi László országgyűlési képviselő és Bögös István alpolgármester is. A Pénzügyminisztérium támogatásában kiírt pályázaton a cég telephelyfejlesztésre 62,08 millió forintot nyert a 110,36 millió forintos beruházáshoz.
A támogatott tevékenység az új üzemrész építése és berendezése új technológiával, szorosan illeszkedik az üzem eddigi tevékenységéhez. Eddig az üzem főleg fagyasztott csíkozott pacalt gyártott, kevés friss pacallal. A piac igényeinek megfelelően az új üzemrészben friss pacalt fog gyártani a cég mind lédig, mind pedig 900g-os védőgázas tálkás kiszerelésben.
Keszthelyi Ferenc tulajdonos a következőket nyilatkozta: – Az új üzemrészben automata gépek csíkozzák, mérik, csomagolják és felcímkézik a friss tálkás pacalt, amelyeket már a cégünk szállít is a multiknak. Jelenleg már lehet kapni a LIDL-ben, az ALDI-ban és a PENNY MARKET-ben. A fejlesztés hatására a következő eredményeket várjuk: Reményeink szerint a friss pacal gyártásával megnövekedik a pacal gyártásunk mennyisége, az eladásunk, ezzel együtt az árbevételünk. A cégünk a pályázatban vállalta, hogy az árbevételünk a fejlesztés hatására 300 MFt-al nőni fog és pluszban két főt foglalkoztatunk az eddigi létszám fölött az új üzemrészben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...