14.9 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

V. Ceglédi Ifjúsági Fórum

Április 6-án megrendezésre került az V. Ifjúsági Fórum, melynek központi témája a környezetvédelem volt. Több szempontból is rendhagyó és különleges alkalom volt. A rendezvényt a Ceglédi Ifjúsági Önkormányzat, a TJSZKI Zöld Diákönkormányzata, valamint a Kossuth Művelődési Központ szervezte. Az eseményen részt vett Cegléd alpolgármestere Hegedűs Ágota, Kottes Anikó ifjúsági referens, valamint az ENSZ ifjúsági küldöttje Kovács Domokos Péter is. Több, mint 120 diák jelent meg a rendezvényen.


A délelőtt folyamán a jelenlévő diákok végig hallgathatták a köszöntőket és részt vehettek egy interaktív kerekasztal beszélgetésben. A kerekasztal beszélgetésben részt vett Kocsis Petronella (Nemzeti Ifjúsági Tanács elnökségi tagja), Bognár Barbara (Ceglédi Ifjúsági Önkormányzat elnöke), Kovács Domokos Péter (ENSZ ifjúsági küldöttje), Falusi Róbert (Ökológiai Iskola koordinátor) és Jordán Balázs (TJSZKI Zöld DÖK elnöke).
A délután a már megszokott módon interaktív workshopokkal telt, ahol lehetőségük adódott a jelenlévőknek növényt ültetni, újrahasznosított szatyrot, méhviaszos kendőt készíteni. Sok hasznos programon vehettek részt, melyet nagyrészt a diákok koordináltak, főként a TJSZKI Zöld diákönkormányzat önkéntesei foglalkoztatták a jelenlévőket. TJSZKI minden oktatója támogatja a diákok szerveződését, különösképpen a környezetvédelem és az egészségügy területén. Bognár Barbara

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...