2.4 C
Cegléd
2023. november 28. kedd
spot_img

Eltört a korsó

“Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik” – ezzel a bevezetővel osztotta meg a hírt a Zsaru Magazin oldala, melyben a 19 éves jászkarajenői sorozat betörő elfogásáról számolnak be.

A férfi esete azon bölcsesség igazságát is igazolta, miszerint az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó – írja a cikk. “Tudniillik alig egy hónapja, március 19-én betört egy jászkarajenői vegyesboltba, és miután a körzeti megbízott felismerte és az utcán meg is látta, a fiatalember ismét esküt tett, hogy ilyet soha többé nem fog csinálni. Ismét, mert lopás miatt korábban is indult ellene eljárás. Csakhogy április 6-án megint betört valaki ugyanoda, méghozzá ugyanúgy, mint az esküdöző, és a szajré is hasonló volt. Átmászott a kerítésen, majd betörte a hátsó ajtót, és azon keresztül jutott be boltba, ahonnan egy szatyornyi alkoholt és energiaitalt vitt magával, illetve a kassza tartalmát. Aznap éjjel egy másik jászkarajenői üzlet raktárába is betört, oda az ablakon keresztül mászott be, de onnan nem vitt el semmit. Cselekményeivel több százezer forintos rongálási, valamint 45 ezer forintos lopási kárt okozott.”


A Ceglédi Rendőrkapitányság zsarui forró nyomon követték, és másnap délelőtt Tatán elfogták. Egy jászkarajenői lakatlan házból a zsákmány is előkerült, bár sajátos nehézség merült fel az utca azonosításakor. Az elkövető úgy emlékezett, az ominózus ingatlan az Adrienn utcában áll, ilyen azonban nincs a településen. Kiderült, hogy az Ady Endre utcára gondolt, csak ilyen nevű emberről még nem hallott. Kihallgatásán azt is elmondta, hogy kábítószerre akarta váltani a lopott italokat. Újabb „soha többet” esküre nem ragadtatta magát, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...