0.5 C
Cegléd
2023. november 29. szerda
spot_img

Mit tanítanak egy rendezvényszervező tanfolyamon?

 

 

 

 

A rendezvényszervezés nagyon felkapott szakma, azonban a sikeresség kulcsa itt is a tudás, a tapasztalat. Nem egyszerű a dolga annak, aki mindenhez érteni akar ezen a pályán. Lássuk, mi mindent kell tudnia egy rendezvényszervezőnek!

 

Rendezvényszervezés elmélet

 

Minthogy minden gyakorlati tudáshoz kapcsolódik egy elméleti háttér, ez a rendezvényszervezés esetében is így kell, hogy legyen. Ahhoz, hogy később valaki sikeres szakemberré váljon, meg kell ismernie az alapokat, átlátni rendezvényszervezés teljes folyamatát.

 

Történeti áttekintés, jogszabályi előírások, a technikai eszközök teljes körű bemutatása tartozik ide, ami sokszor eléggé unalmas téma.

 

A bevezető órákon tanítják meg azt is, mit kell figyelembe venni egy esemény megtervezésekor, mi a szerepe a költségvetésnek és a csekklistának. Választ kaphatunk egy elméleti bevezetőben arra is, hogyan zárjunk le sikeresen egy rendezvényt, milyen utómunkálatokkal kell számolnunk.

 

Sajnos sokan itt fel is adják a tanulást, pedig a rendezvényszervező képzés elvégzésével nagyon sok új, érdekes információ is a birtokunkba kerülhet.

 

Érdekes témakörök

 

Sokan azért akarnak rendezvényszervezést tanulni, mert a hétköznapi életben is hasznosítható dolgokat, trükköket is elsajátíthatnak. Hiszen hányszor szervezünk mi magunk is szülinapi bulit, vagy hányszor bíznak meg bennünket a céges ajándékok kiválasztásával, az ünnepi lakásdekoráció elkészítéséről nem is beszélve!

 

Ezek az érdekesebb témakörök mind érintenek bennünket is, és sajnos ezeket az iskolában nem is tanítják. 

 

Így akár azért, mert izgalmasnak találjuk a tananyagot, akár azért, mert profi rendezvényszervezőkké akarunk válni, érdemes elgondolkodnunk egy online rendezvényszervező tanfolyam elvégzésén. A MOE Rendezvényakadémia által indított rendezvénymenedzsment kurzus tökéletes választás: a jól felépített tematika, a teljesíthető követelmények és számos bónusz megléte szól amellett, hogy ide iratkozzunk be. 

 

Tapasztalt szakemberek adják át tudásuk legjavát a tanulni vágyóknak. Ráadásul a képzés rugalmas időbeosztással elvégezhető, és a végén tanúsítványt is adnak.

 

Ami a laikusokat és a szakmabelieket is érinti

 

A rendezvényszervező tanfolyamok célja, hogy olyan elméleti tudást adjanak át, ami a gyakorlatban könnyen megvalósítható. A MOE Rendezvényakadémia képzése azonban teljesen a gyakorlati dolgokra helyezi a hangsúlyt, így laikusok számára is elvégezhető.

 

A képzés második felében kerülnek elő azok a témakörök, amelyek a hétköznapi embereket is érintik, például: alapvető protokoll ismeretek, ajándékozási etikett, a meghívás szabályai vagy a dekoráció összeállítása.

 

Akik viszont komolyabban szeretnének foglalkozni a rendezvényszervezéssel, itt minden tudást megkapnak hozzá. Megismerhetik a rendezvényeszközöket, az étkeztetés előírásait, vagy elsajátíthatják az ajánlatkészítés módszerét.

 

Sok izgalmas téma vár megtanulásra!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...