8.8 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Földi László átvette megbízólevelét

A Városháza dísztermében vette át képviselői megbízólevelét Földi László április 20-án. A képviselő negyedik alkalommal nyerte el a mandátumot a Pest megyei 12. számú választókerületben.
Az eseményen elmondta: meggyőződése, hogy az a munka, amit a parlamentben végeznek, az az itt élő több mint százezer ember érdekében történik. „A választási kampánynak vége és azt gondolom, hogy innentől kezdve a munkára kell koncentrálni és nem arra, ami a kampány idején volt, hiszen én szeretnék ennek a több mint százezer embernek a Földije lenni. Nem csak annak a 28 ezernek, aki rám szavazott.” – fogalmazott a képviselő.


Ezt követően megköszönte mindenkinek, aki elment a választás napján szavazni. „Külön köszönöm azoknak, akik a Fidesz-KDNP-re adták le a voksukat listán és engem választottak képviselőnek. Köszönöm a választási bizottság munkáját és azt a háttérmunkát, amit a hivatal, dr. Diósgyőri Gitta címzetes főjegyző vezetésével végzett. Óriási munkát végeztek, mert nem csak a parlamenti választást kellett levezényelni, hanem ott volt a népszavazás is. Köszönöm azt a munkát, amit annak érdekében tettek, hogy ez a választás tisztán, a törvény megfelelően menjen végbe.”
Hozzátette: bízik abban, hogy nem fognak csalódni sem a ceglédiek, sem a választókerület többi kilenc településén élők a munkájában. „Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy ez a tíz település a következő négy évben megfelelően fejlődjön, haladjon és mindenki megelégedésére végezzük a munkánkat.” (cegled.hu – Szokolai Attila)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...