13.2 C
Cegléd
2024. február 22. csütörtök
spot_img

Irodabútorok az iskolának

A Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Budai Úti Telephelyén működő Budai Úti Iskolásokért Alapítvány felajánlást kapott egy költözés miatt irodabútorait eladományozó multinacionális cégtől. – osztotta meg az intézmény közösségi oldalán Maczó-Tarr Viktória kuratóriumi elnök.

„Az Alapítvány megosztotta ezt a lehetőséget a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Támogatására Alapítványával. Az adományozó cég így iskolánk mindkét civil szervezetével adományozási megállapodást kötött. Az alapítványok feladata a szállítás megoldása, az eszközök elhelyezése volt. A kuratóriumok elnökei megszervezték a fuvart, melynek költségét a Budai Úti Iskolásokért Alapítvány egy ceglédi magánszemély támogatásából, a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Támogatására Alapítvány pedig a felajánlott adó 1%-okból finanszírozta.

2022. április 29-én Rimóczi Gábor igazgató, az alapítványok elnökei Tóthné Kisbali Eleonóra, Maczó-Tarr Viktória, a Budai úti telephely 3 pedagógusa, Kottlár Györgyné, Módné Nagy Edit, Szrapkó Viktor, iskolánk 3 karbantartója Fokti Zsolt, Csávás József és Szalóki Attila, egy segítőkész szülő kisteherautója segítségével az adományba kapott bútorok szállítása megtörtént. A lepakolásnál a kuratórium tagja Fodor Edit, iskolánk tanára Zsenyuk Iván, valamint Darányi Csanád, Gráner András és Svábenszki Kristóf iskolánk 8. évfolyamos diákjai segítkeztek.

Köszönetet szeretnék mondani a neve elhallgatását kérő cégnek, aki közel 900.000 forintos adományt ajándékozott iskolánk tanulói és pedagógusai számára. Adományuk önzetlen, felajánlásuk példaértékű, több mint emberi. Kívánunk az adományozó cégnek a további munkájukhoz sok sikert, egészséget és minden jót!” – számolt be Maczó-Tarr Viktória.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...