0.6 C
Cegléd
2023. december 8. péntek
spot_img

Irodabútorok az iskolának

A Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Budai Úti Telephelyén működő Budai Úti Iskolásokért Alapítvány felajánlást kapott egy költözés miatt irodabútorait eladományozó multinacionális cégtől. – osztotta meg az intézmény közösségi oldalán Maczó-Tarr Viktória kuratóriumi elnök.

„Az Alapítvány megosztotta ezt a lehetőséget a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Támogatására Alapítványával. Az adományozó cég így iskolánk mindkét civil szervezetével adományozási megállapodást kötött. Az alapítványok feladata a szállítás megoldása, az eszközök elhelyezése volt. A kuratóriumok elnökei megszervezték a fuvart, melynek költségét a Budai Úti Iskolásokért Alapítvány egy ceglédi magánszemély támogatásából, a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Támogatására Alapítvány pedig a felajánlott adó 1%-okból finanszírozta.

2022. április 29-én Rimóczi Gábor igazgató, az alapítványok elnökei Tóthné Kisbali Eleonóra, Maczó-Tarr Viktória, a Budai úti telephely 3 pedagógusa, Kottlár Györgyné, Módné Nagy Edit, Szrapkó Viktor, iskolánk 3 karbantartója Fokti Zsolt, Csávás József és Szalóki Attila, egy segítőkész szülő kisteherautója segítségével az adományba kapott bútorok szállítása megtörtént. A lepakolásnál a kuratórium tagja Fodor Edit, iskolánk tanára Zsenyuk Iván, valamint Darányi Csanád, Gráner András és Svábenszki Kristóf iskolánk 8. évfolyamos diákjai segítkeztek.

Köszönetet szeretnék mondani a neve elhallgatását kérő cégnek, aki közel 900.000 forintos adományt ajándékozott iskolánk tanulói és pedagógusai számára. Adományuk önzetlen, felajánlásuk példaértékű, több mint emberi. Kívánunk az adományozó cégnek a további munkájukhoz sok sikert, egészséget és minden jót!” – számolt be Maczó-Tarr Viktória.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Egy alufelnit kérek Jézuskától!

A Tények is beszámolt róla, mókás húzásra szánta el...

Mutatjuk, milyen típusú művirágok vannak a boltokban!

    Az élő virágnak megvan a varázsa, ám nem mindenki...

Retró stílus a konyhában: ezekkel a készülékekkel dizájnos lehet az otthonunk

    A konyha szinte minden esetben a lakás egyik legfontosabb...

A cellaformázástól a diagramok beillesztéséig

    Te jól ismered a táblázatkezelőt? Használod a munkád során?...

A tökéletes éjjeli fény gyermekek számára

    Némely babaszoba-kiegészítők kiválasztása rendkívül egyszerű, azonban vannak olyanok, melyeket...