15.8 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

I. Ceglédfürdő futófesztivál

2022. május 28-án 7 óra és 14.30 óra között tartják városunk eddig legnagyobb létszámú, Cegléd város hírnevét öregbítő, hagyományteremtő célú futó rendezvényét.
„Az I. Ceglédfürdő futófesztivál során 300 m-es tipegő-, ill. 2 km-es élményfutamot, 7-14-21 km-es távokat tervezünk, melyek befutják a Budai úti strandfürdőt, Aquaparkot, a tavat és környékét. 3,5 km –es kört alakítunk ki, melyet értelemszerűen 2-szer, 4-szer, 6-szor teljesítenek a nagyobb táv futói.
2022. május 28-án 7-14.30 óráig a Pesti útról a Fürdő út irányában nem lehet bekanyarodni, a Fürdő úton Pesti út és Budai út közti áthaladás nem engedélyezett. Egyirányúsítjuk a Fürdő út Budai út felőli szakaszát a strand felé. A Fürdő utat a strandtól, a körforgalomtól a Pesti útig teljes szélességében lezárjuk. Ezen szakaszok keresztforgalma is szünetel, a becsatlakozó utak elejére zsákutca táblák kerülnek. A jelzett időszakban a Volánbusz járatai sem kanyarodnak be a Fürdő útra. Parkolni az Aquarell szálló melletti zöld területen lehet, illetve annak lezárása után az Aquapark melletti parkolóban. Kérjük a lakosság szíves megértését, segítő közreműködését.” – tájékoztatott dr. Bálint Zoltán a Ceglédi Futó Club nevében.

Dr Bálint Zoltán (Ceglédi Futó Club)

Bővebb információ…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...