1.9 C
Cegléd
2023. december 1. péntek
spot_img

I. Ceglédfürdő futófesztivál

2022. május 28-án 7 óra és 14.30 óra között tartják városunk eddig legnagyobb létszámú, Cegléd város hírnevét öregbítő, hagyományteremtő célú futó rendezvényét.
„Az I. Ceglédfürdő futófesztivál során 300 m-es tipegő-, ill. 2 km-es élményfutamot, 7-14-21 km-es távokat tervezünk, melyek befutják a Budai úti strandfürdőt, Aquaparkot, a tavat és környékét. 3,5 km –es kört alakítunk ki, melyet értelemszerűen 2-szer, 4-szer, 6-szor teljesítenek a nagyobb táv futói.
2022. május 28-án 7-14.30 óráig a Pesti útról a Fürdő út irányában nem lehet bekanyarodni, a Fürdő úton Pesti út és Budai út közti áthaladás nem engedélyezett. Egyirányúsítjuk a Fürdő út Budai út felőli szakaszát a strand felé. A Fürdő utat a strandtól, a körforgalomtól a Pesti útig teljes szélességében lezárjuk. Ezen szakaszok keresztforgalma is szünetel, a becsatlakozó utak elejére zsákutca táblák kerülnek. A jelzett időszakban a Volánbusz járatai sem kanyarodnak be a Fürdő útra. Parkolni az Aquarell szálló melletti zöld területen lehet, illetve annak lezárása után az Aquapark melletti parkolóban. Kérjük a lakosság szíves megértését, segítő közreműködését.” – tájékoztatott dr. Bálint Zoltán a Ceglédi Futó Club nevében.

Dr Bálint Zoltán (Ceglédi Futó Club)

Bővebb információ…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...