2.8 C
Cegléd
2023. december 1. péntek
spot_img

Verekedés Törtelen

A Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt három fiatalkorú fiú ellen, akik minden különösebb ok nélkül a nyílt utcán megvertek egy férfit Törtelen.

A vádirat szerint a három fiatalkorú elkövető 2021 júniusában, az esti órákban Törtel egyik utcáján sétált. A sértett férfi és élettársa mellett elhaladva az egyik elkövető hallhatóan megjegyezte, hogy “de megverném őket”. A sértett ezt meghallva megkérdezte, hogy mi a problémájuk, miért akarnak beléjük kötni. Ezen szóváltás alakult ki, amelynek során az egyik elkövető ököllel támadt a sértettnek, majd segítségül hívta a társait is.

Mindhárman nekiestek a sértettnek és egyikük még az élettársnak is adott egy pofont. A támadás következtében a sértett a földre került, de az elkövetők nem hagyták abba a bántalmazást. Felváltva rugdosták a fekvő férfit, amíg egyikük cipője le nem esett. A pillanatnyi szünetet kihasználva a sértettet felsegítette az élettársa, de az elkövetők újra támadásba lendültek, amitől a sértett ismét elesett. Ekkor az egyik fiú telefonjával kezdte felvenni, amint két társa többször megütötte a férfit.

ugyeszseg.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...