28.2 C
Cegléd
2024. június 25. kedd
spot_img

Verekedés Törtelen

A Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt három fiatalkorú fiú ellen, akik minden különösebb ok nélkül a nyílt utcán megvertek egy férfit Törtelen.

A vádirat szerint a három fiatalkorú elkövető 2021 júniusában, az esti órákban Törtel egyik utcáján sétált. A sértett férfi és élettársa mellett elhaladva az egyik elkövető hallhatóan megjegyezte, hogy “de megverném őket”. A sértett ezt meghallva megkérdezte, hogy mi a problémájuk, miért akarnak beléjük kötni. Ezen szóváltás alakult ki, amelynek során az egyik elkövető ököllel támadt a sértettnek, majd segítségül hívta a társait is.

Mindhárman nekiestek a sértettnek és egyikük még az élettársnak is adott egy pofont. A támadás következtében a sértett a földre került, de az elkövetők nem hagyták abba a bántalmazást. Felváltva rugdosták a fekvő férfit, amíg egyikük cipője le nem esett. A pillanatnyi szünetet kihasználva a sértettet felsegítette az élettársa, de az elkövetők újra támadásba lendültek, amitől a sértett ismét elesett. Ekkor az egyik fiú telefonjával kezdte felvenni, amint két társa többször megütötte a férfit.

ugyeszseg.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...

Kullancsveszély

Nyári időszak lévén sokkal többet vagyunk a szabadban: kirándulások,...

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...