2.4 C
Cegléd
2024. április 21. vasárnap
spot_img

Tedd különlegessé kerted szabadtéri állólámpákkal! 

 

Sokan az állólámpa szó hallatán a nappali egyik tökéletes világítótestére gondolnak, mely általában kanapék vagy fotelek, könyvespolcok mellett szolid világítást biztosít az olvasással, filmnézéssel töltött estékhez. Pedig az állólámpák ettől sokkal több funkcióval bírnak. Ma már léteznek például szabadtéri állólámpák, melyek letisztult és elegáns megjelenésükkel teszik még különlegesebb közösségi helyszínné kertünket.

Legyen szó békés olvasásról, a gyerekekkel való játékról vagy a baráti társasággal való grillezésről, a kert tökéletes színteréül szolgál. Éppen ezért fontos, hogy megjelenésében csinos és rendezett legyen ez a közkedvelt szabadtéri helyszín.

A szabadtéri állólámpákról általánosságban

A kertek legszebb dekorációi lehetnek a különleges világítótestek. A Leden kültéri lámpa kínálatát böngészve láthatjuk, hogy a választék igazán bőséges. Találhatunk megannyi szabadtéri állólámpát is, mely egyre divatosabb forma. Erről a típusról általánosságban elmondható, hogy letisztult megjelenés és kiemelkedő stabilitás jellemzi. Kialakításának köszönhetően minden kertben páratlanul mutat. Nézzük, melyek a legkedveltebb darabok!

Kőhatású lámpatest

Az úgynevezett Abosa lámpa egyik legjelentősebb tulajdonsága, hogy úgy fest, mintha valóságos kővel lenne beborítva. Természetes hatásának köszönhetően virágok között, sziklakertek mellett remekül mutat. A lámpa mérete 38 x 6,5 cm, egy hideg fehér LED-del rendelkezik. Érzékelőjének köszönhetően napnyugtakor fel-, napkeltekor lekapcsol, így ezzel nekünk már nem kell bajlódni. Természetesen vízálló, az időjárási viszontagságokat pedig kitűnően bírja.

Robusztus megjelenés

Sokan döntenek a letisztult, fém Evan lámpa mellett, nem véletlenül! A jelentős, 6 cm átmérőjű lámpatest irányfényként és dekorációként is jól funkcionál. Tökéletesen kiemeli, megvilágítja kertünk legkülönlegesebb szegleteit, de kísérheti a kerti ösvényeket is. Az eső és a szél ennek a típusnak sem okoz gondot, sok-sok éven keresztül lehet udvarunk, kertünk páratlan fényforrása.

Sejtelmes fények

Ha valaki egy kis extra izgalomra vágyik, remek választás a Piros Mozaic lámpa. A legtöbb állólámpával ellentétben, a 6 cm átmérőjű lámpatest meleg fehér színű LED-del van ellátva. A különleges fényhatást azzal éri el, hogy átvilágítja a piros mozaikos lámpatestet, valóban pazar hangulatot varázsolva kertünkbe. A legtöbb kültéri lámpához hasonlóan vízálló, napelemekkel és fényérzékelővel ellátott.

Akinek kertje van, jól tudja, annak szépítéséből, díszítéséből sosem elég. Egy-egy jól kiválasztott fényforrás pedig éjszaka is biztosítja a mesés hangulatot. Ha pedig a kültéri lámpák között keresgélünk, a számos előnyös tulajdonságát figyelembe véve, bombabiztos választás lehet a szabadtéri állólámpa.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...