0.5 C
Cegléd
2023. december 7. csütörtök
spot_img

Tedd különlegessé kerted szabadtéri állólámpákkal! 

 

Sokan az állólámpa szó hallatán a nappali egyik tökéletes világítótestére gondolnak, mely általában kanapék vagy fotelek, könyvespolcok mellett szolid világítást biztosít az olvasással, filmnézéssel töltött estékhez. Pedig az állólámpák ettől sokkal több funkcióval bírnak. Ma már léteznek például szabadtéri állólámpák, melyek letisztult és elegáns megjelenésükkel teszik még különlegesebb közösségi helyszínné kertünket.

Legyen szó békés olvasásról, a gyerekekkel való játékról vagy a baráti társasággal való grillezésről, a kert tökéletes színteréül szolgál. Éppen ezért fontos, hogy megjelenésében csinos és rendezett legyen ez a közkedvelt szabadtéri helyszín.

A szabadtéri állólámpákról általánosságban

A kertek legszebb dekorációi lehetnek a különleges világítótestek. A Leden kültéri lámpa kínálatát böngészve láthatjuk, hogy a választék igazán bőséges. Találhatunk megannyi szabadtéri állólámpát is, mely egyre divatosabb forma. Erről a típusról általánosságban elmondható, hogy letisztult megjelenés és kiemelkedő stabilitás jellemzi. Kialakításának köszönhetően minden kertben páratlanul mutat. Nézzük, melyek a legkedveltebb darabok!

Kőhatású lámpatest

Az úgynevezett Abosa lámpa egyik legjelentősebb tulajdonsága, hogy úgy fest, mintha valóságos kővel lenne beborítva. Természetes hatásának köszönhetően virágok között, sziklakertek mellett remekül mutat. A lámpa mérete 38 x 6,5 cm, egy hideg fehér LED-del rendelkezik. Érzékelőjének köszönhetően napnyugtakor fel-, napkeltekor lekapcsol, így ezzel nekünk már nem kell bajlódni. Természetesen vízálló, az időjárási viszontagságokat pedig kitűnően bírja.

Robusztus megjelenés

Sokan döntenek a letisztult, fém Evan lámpa mellett, nem véletlenül! A jelentős, 6 cm átmérőjű lámpatest irányfényként és dekorációként is jól funkcionál. Tökéletesen kiemeli, megvilágítja kertünk legkülönlegesebb szegleteit, de kísérheti a kerti ösvényeket is. Az eső és a szél ennek a típusnak sem okoz gondot, sok-sok éven keresztül lehet udvarunk, kertünk páratlan fényforrása.

Sejtelmes fények

Ha valaki egy kis extra izgalomra vágyik, remek választás a Piros Mozaic lámpa. A legtöbb állólámpával ellentétben, a 6 cm átmérőjű lámpatest meleg fehér színű LED-del van ellátva. A különleges fényhatást azzal éri el, hogy átvilágítja a piros mozaikos lámpatestet, valóban pazar hangulatot varázsolva kertünkbe. A legtöbb kültéri lámpához hasonlóan vízálló, napelemekkel és fényérzékelővel ellátott.

Akinek kertje van, jól tudja, annak szépítéséből, díszítéséből sosem elég. Egy-egy jól kiválasztott fényforrás pedig éjszaka is biztosítja a mesés hangulatot. Ha pedig a kültéri lámpák között keresgélünk, a számos előnyös tulajdonságát figyelembe véve, bombabiztos választás lehet a szabadtéri állólámpa.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Mutatjuk, milyen típusú művirágok vannak a boltokban!

    Az élő virágnak megvan a varázsa, ám nem mindenki...

Retró stílus a konyhában: ezekkel a készülékekkel dizájnos lehet az otthonunk

    A konyha szinte minden esetben a lakás egyik legfontosabb...

A cellaformázástól a diagramok beillesztéséig

    Te jól ismered a táblázatkezelőt? Használod a munkád során?...

A tökéletes éjjeli fény gyermekek számára

    Némely babaszoba-kiegészítők kiválasztása rendkívül egyszerű, azonban vannak olyanok, melyeket...

Innovációk az otthon védelmében

    A biztonság olyan érték, amelyre mindannyian nagy figyelmet fordítunk....