15.8 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

Táskatolvajt keresnek!

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13020/826/2022. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.
A sértett hazafelé tekert 2022. június 14-én éjszaka, amikor a háta mögül zörgő hangra lett figyelmes. Egy másik kerékpáros tekert el mellette, közölte, hogy “Jó napot!”, majd kikapta a hátsó kosárban szállított hátizsákot és villámgyors tempóra, illetve irányt váltva elkerekezett. A fehér táskában pénztárca, iratok és mobiltelefon volt. A tolvajról hiányos személyleírás áll rendelkezésre, e szerint vékony, 30-as férfi volt terepszínű baseball sapkában, drótszamara piros vagy bordó, női kerékpár hangosan zörgő sárvédővel.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvétel vagy a személyleírás alapján ráismer a férfire, vagy felismeri a kerékpárt, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 107 segélyhívón.
police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...