13.9 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Táskatolvajt keresnek!

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13020/826/2022. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.
A sértett hazafelé tekert 2022. június 14-én éjszaka, amikor a háta mögül zörgő hangra lett figyelmes. Egy másik kerékpáros tekert el mellette, közölte, hogy “Jó napot!”, majd kikapta a hátsó kosárban szállított hátizsákot és villámgyors tempóra, illetve irányt váltva elkerekezett. A fehér táskában pénztárca, iratok és mobiltelefon volt. A tolvajról hiányos személyleírás áll rendelkezésre, e szerint vékony, 30-as férfi volt terepszínű baseball sapkában, drótszamara piros vagy bordó, női kerékpár hangosan zörgő sárvédővel.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvétel vagy a személyleírás alapján ráismer a férfire, vagy felismeri a kerékpárt, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 107 segélyhívón.
police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...