21.6 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Fiús társkeresőn regisztrálta bosszúból volt barátját

Meg akarta leckéztetni egyikük exét az a két fiatal nő, akik ellen a ceglédi vizsgálók befejezték az eljárást. Közzé tették a férfi fotóját, nevét, lakhelyét és érdeklődési körét. Az első ismerkedőnél jött a döbbenet, majd feljelentést tett.

Nem tudott haragosról a 26 éves férfi, amikor a rendőrségen kihallgatták. Elképzelése sem volt, kinek juthatott eszébe, hogy egy közösségi oldalon használt fotóját felhasználva regisztrálja őt egy ismerkedős felületen. A profil nem volt teljesen kamu: az életkorát illetően túloztak ugyan, de néhány tulajdonsága pontosan volt feltüntetve.

A ceglédi rendőrök digitális nyomok után kutatva jutottak el egy 31 éves budapesti nőhöz, aki nem tagadta, barátnője kérését teljesítve hozta létre a kamuprofilt. Meg akarták leckéztetni a férfit, aki a szakítást követően üzenetekkel és telefonhívásokkal zaklatta barátnőjét. Gondolkodtak, mivel tudnának visszavágni és azt találták ki, egy férfiak ismerkedésére létrehozott oldalon regisztrálják. Nem tudták, hogy bűncselekmény, egyfajta humornak szánták.

A 25 éves volt barátnő sem tagadott kihallgatásán. Elmondta, a szakítás utáni időszakot nehezen élte meg, mert exe sokszor üzengetett neki. Letiltotta, a férfi el is tűnt, nem hívta, nem üzent többé, néhány hónappal később azonban a nők kitalálták humornak szánt bosszújukat. Védekezésében állította, nem tudta, hogy ez ilyen komoly dolog, csak viccnek szánták.

A két nő ellen a személyes adattal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

Police.hu

A kép illusztráció

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...