10.1 C
Cegléd
2023. október 5. csütörtök
spot_img

Kitüntetést kapott a Toldy kórház munkatársa

 

Június 30-án jótékonysági díjátadó ünnepséget tartottak a Magyar Tudományos Akadémia Székházában, ahol a ceglédi Toldy Ferenc kórház munkatársa Patakvárhegyiné Sáradi Zsuzsanna is elismerést kapott, 210 egészségügyi szakdolgozó között.

„Zsuzsi 20 éve Kórházunk Transzfúziológia és Véradó Szolgálat orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikusa, okleveles klinikai laboratóriumi kutató (MSc) képesítésű dolgozója, aki lelkiismeretesen, nagyfokú precizitással végzi munkáját, szakmailag kiválóan felkészült. A pandémia kezdete óta folyamatosan covid ellátásban dolgozik 2021. március óta az oltási munkacsoport tagja. Magatartása és szakmai munkája az oltási munkacsoport közösségén belül is példaértékű. Az elismeréseket Erdei Anna, az MTA főtitkára és Balogh Zoltán, a MESZK elnöke adta át a díjazottaknak.

Köszöntőjében Erdei Anna azt mondta, hogy az ünnepségen az Akadémia 18 ezer köztestületi tagja, vagyis lényegében az egész magyar tudós közösség fejezheti elismerését, nagyrabecsülését és háláját a magyar egészségügyi szakdolgozóknak a pandémia során tanúsított helytállásukért. Hozzátette, hogy a járvány nehéz hónapjai alatt a gyógyítók és a kutatók egyedülálló módon találtak egymásra. Páratlan gyorsasággal kerültek életmentő tudományos felfedezések a laboratóriumokból a rendelőkbe és a betegágyakhoz.” – írta a kórház a közösségi oldalán.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...