24.9 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Mikebudán a fekete párduc?

Törtel és Cegléd tanyavilága után most Mikebudán vélték látni a fekete „párducot”. Éjjel két alkalommal – éjfélkor és fél négykor – egy mikebudai lakos többedmagával hallotta a „borzalmas hangokat az erdőből”.
„Mikebudai lakosok figyelem! A fekete párduc már több helyen megfordult, Cegléden is látták már! A mai este folyamán egy kis családi összejövetelt tartottunk itthon. Az udvaron voltunk, amikor 00:00 órakor borzalmas hangokat hallottunk az erdőből. Olyat, amit eddig még soha sem. Autóval utána néztünk. Egy másik mikebudai lakos szintén hallotta a borzalmas hangokat. Kiment és azt mondja, szempart látott a sötétben. A riasztója is bekapcsolt. A bejelentés megtörtént. Mindenki legyen óvatos és vigyázzon magára!” – írta a szemtanú, aki később hozzátette „03:30-kor újra hallottam!”. A hozzászólók szerint akár aranysakál is lehet a különös hang gazdája, amely a gazdák szerint a környéken is garázdálkodik.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Péntek este 21-órakor jöttem a 311-es úton autóval haza felé és a Pákozdi húskombinát után egy fekete sötét alakot láttam és világító szemmi voltak. Úgy mozgott mint egy nagytestű állat. Meg a hideg is kirázott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...