24.2 C
Cegléd
2023. október 2. hétfő
spot_img

Mikebudán a fekete párduc?

Törtel és Cegléd tanyavilága után most Mikebudán vélték látni a fekete „párducot”. Éjjel két alkalommal – éjfélkor és fél négykor – egy mikebudai lakos többedmagával hallotta a „borzalmas hangokat az erdőből”.
„Mikebudai lakosok figyelem! A fekete párduc már több helyen megfordult, Cegléden is látták már! A mai este folyamán egy kis családi összejövetelt tartottunk itthon. Az udvaron voltunk, amikor 00:00 órakor borzalmas hangokat hallottunk az erdőből. Olyat, amit eddig még soha sem. Autóval utána néztünk. Egy másik mikebudai lakos szintén hallotta a borzalmas hangokat. Kiment és azt mondja, szempart látott a sötétben. A riasztója is bekapcsolt. A bejelentés megtörtént. Mindenki legyen óvatos és vigyázzon magára!” – írta a szemtanú, aki később hozzátette „03:30-kor újra hallottam!”. A hozzászólók szerint akár aranysakál is lehet a különös hang gazdája, amely a gazdák szerint a környéken is garázdálkodik.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Péntek este 21-órakor jöttem a 311-es úton autóval haza felé és a Pákozdi húskombinát után egy fekete sötét alakot láttam és világító szemmi voltak. Úgy mozgott mint egy nagytestű állat. Meg a hideg is kirázott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...

Szakmai díj a ceglédi rendőrnek

Szeptember 26-28-a között Szombathelyen került megrendezésre a XII. Országos...

Csaló csatornások?

Lapunkat egy Alszegi úti olvasónk kereste meg azzal, hogy ...