3.5 C
Cegléd
2024. április 21. vasárnap
spot_img

A festékszalagok kora

 

Gondolkodtál már azon, hogy milyen sok olyan anyaggal is találkozol nap mint nap, amit valamilyen nyomtatási technológia segítségével készítettek el szorgos kezek? Mikor reggel bemész például egy üzletbe, hogy megvásárold a reggeli kávéd vagy a családi asztalra a friss pékárukat, akkor már egy parányi boltban is a pénztárgépből kitekeredő papíron a festékszalag segítségével elkészített számla máris egy ilyen valami. És persze a termékekre is kötelező címkéken feltüntetni a törvények által megkövetelt információkat is.

Gyorsan, pontosan és hatékonyan

A Relatív-A Kft. webáruházában is elérhetők a nagyon hasznos ipari festékszalagok. A leggyakrabban a viasz (wax) ipari festékszalagokat alkalmazzák olyan esetekben, amikor igen nagy mennyiségű nyomtatási feladatot kell gyorsan, pontosan és hatékonyan elvégezni. Igazán izgalmas dolog ám ez, hiszen az üres és tiszta felületek ekkor megtelnek élettel, nagyon sok adatot és fontos tájékoztatást adnak majd ott, ahol felhasználják őket: az ipar területén vagy a kereskedelemben.

A viasz ipari festékszalagokat papírcímkék nyomtatásához használják előszeretettel, mert ezekkel a speciális nyomtatók kis fejhőmérséklettel és igen nagy sebességgel tudnak papír címkéket, etiketteket vagy vonalkódokat gyártani. Minél többet minél kevesebb idő alatt, s persze minél szebben és pontosabban.

Hol van az a kis manó?

Sokan azon kapjuk magunkat, hogy a zsebünk, a táskánk és a bevásárlókosarunk nagyon hamar tele lesz a legkülönfélébb cetlikkel, blokkokkal és címkékkel. Mind tele adatokkal. Mintha valami kis manó külön erre szakosodva meg akarna minket tréfálni sok-sok információval. Pedig dehogy! Csak hát annyira szigorúak a törvényi előírások a különféle javak forgalmazásával kapcsolatban, hogy a termékek előállítói, szállítói és a kereskedők is rengeteg fontos adatot mellékelnek kinyomtatva az általunk megvásárolt és hazavitt vagy hazarendelt cikkhez. 

Nadrágok, szoknyák és egyéb ruházati termékek címkéi, vonalkódok a szupermarketben vett élelmiszerek vagy kemikáliák csomagolásán vagy a webáruház dobozán. Ehhez a hatalmas nyomtatási mennyiséghez tényleg nagyon jó minőségű ipari festékszalagokra van szükség.

Gazdaságosan és nagyon hatékonyan

Szerencsére a Relatív-A Kft. webáruházában is megvásárolható viasz (wax) alapú ipari festékszalagokkal nagyon jó minőségű és ellenálló címkefélék, árcédulák, árukísérő címkék, vonalkódok készíthetők kis idő alatt és rendkívül gazdaságosan. Ez utóbbi szempont igazán lényeges, hiszen a verseny nagy, és mindenki mindenhol csökkenteni szeretné a kiadásokat és a termelési időt is. Sajnos azonban az a bizonyos kis varázsmanó csak hozza a papírcetliket és az információkat, ám nem viszi el. Marad tehát a folyton csak terebélyesedő nyomtatandó adattömeg, amelyet azonban a több méretben is kapható ipari festékszalagokkal hamar szép formátumban meg lehet jeleníteni.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...