4 C
Cegléd
2023. november 28. kedd
spot_img

Open Fitness

A korábbi Fit 4 You Fitness Stúdió helyén Cegléden a Rákóczi úton, új környezetben és megújult névvel nyílt meg az OPEN FITNESS, amely számos újdonsággal várja sportolni vágyó vendégeit. Major Péterrel az Open Fitness vezetőjével beszélgettünk.
– Milyen mozgásformákkal várjátok a sportolni vágyókat?
– Folyamatosan bővül csoportos óráink kínálata, jelenleg több mint 20 féle óratípus közül lehet választani, hogy a mozgás öröme 1-101 éves korig mindenki számára elérhető legyen. A legtöbb csoportos óratípus nálunk érhető el Cegléden, mint például cross training, tabata, trx, alakformáló órák. A spinningnek négyféle változatát is megismerhetik a kedves vendégek.
A kisebb korosztálynak a Csiri-biri tornát ajánljuk 1-3 éves korig. Szeptembertől pedig Tini fitness csoport is indul. Heti 2 alkalommal az idősebb korosztály is megtalálja a mozgás lehetőségét egy kellemes reggeli Nagymami tornán. Egyedi programokat, rendezvényeket is szervezünk: nyílt napokon, házi versenyeken, az adott ünnepekhez kapcsolódó csoportos programokon lehet részt venni. Kedves, szakmailag képzett kollégák, személyi edzők várják a vendégeket, csapatunk folyamatosan bővül.


– Az épület kívül-belül megújult…
– Igen, a megújulás a külső és belső tereket is érintette. A konditerem felkerült a felső szintre, ahol tágas, több mint 400 m2-es klimatizált és profi légtechnikával rendelkező, tükrökkel felszerelt, valamint – Cegléden a legnagyobb gépparkkal – 80 féle kondigéppel és mágneszáras öltözőszekrényekkel ellátott helység került kialakításra. A Gym részen hölgy vendégeinkre is gondoltunk, ezért nekik külön konditermet alakítottunk ki, a hölgyek által közkedvelt gépekkel. A belső térben lévő recepciós pult is kibővült, ahol kollégáink bármilyen kéréssel kapcsolatban továbbra is szíves rendelkezésükre állnak.
Külön ki szeretném emelni konditermi egyedi nyitva tartásunkat, amely teljesen automata beléptető és öltözőszekrény rendszerrel a hét minden napján éjjel-nappal 0-24 órában elérhető bérletes vendégeink részére.
A külső térben felújított zárt, tágas parkoló készült és egy kültéri terasz helyiség biztosít lehetőséget az ellazulni vágyó vendégeinknek. A Fit bárban kül- illetve beltéren is frissítőkkel, shake-ekkel, kávéval várjuk az edzés után megpihenni vágyókat. A teraszunkon lehetőség van nyitott szabadidősportok végzésére, illetve a gyermekek számára is kialakítottunk egy játszóteret. Szeretettel várunk minden sportolni vágyó vendéget!

www.openfitness.sport.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...

Történelmet írtak a ceglédiek

Először rendezték meg az ifjúsági csapatbajnokságot az olimpiai programban...