15.5 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Hibrid medencét épül a Ceglédi Gyógyfürdőben

Télen gyógyvízzel, a nyári strandszezonban pedig hideg vízzel töltik az új medencét, aminek most kezdődött el az építése. Holnap újranyitják a csúszdaparkot, szombaton pedig éjszakai fürdőzést is tartanak Cegléden.

Az elmúlt év során egy vadonatúj medencével bővült a Ceglédi Gyógyfürdő kínálata. Egy télen-nyáron üzemelő, szabadtéri gyógyvizes medencét adtak át, amit 36-38 Celsius-fokos vízzel töltenek.

Szűcs Ádám, a fürdőt működtető társaság ügyvezető igazgatója még korábban úgy nyilatkozott, hogy minden várakozásukat felülmúltra a kinti gyógymedence fogadtatása, nagyon megszerették a vendégek. Nem véletlen, hiszen sokan vannak, akik akár a leghidegebb napokon is szívesebben használják a szabadtéri medencéket.

Az ügyvezető szintén még tavasszal nyilatkozott arról, hogy egy újabb kültéri medencét is építenek. A Ceglédi Gyógyfürdő és Facebook oldalán olvasható tájékoztatás szerint a napokban elkezdődött ennek az új medencének az építése. Egy korszerű technológiájú, úgynevezett hibrid medencéről van szó. A hibrid itt azt jelenti, hogy a téli szezonban gyógyvizes ülőmedenceként, nyáron pedig hideg vizes családi medenceként fog üzemelni.

A 100 négyzetméteres medencét derékmasszírozó élményelemekkel is felszerelik. Az új medencét 2023-ban fogják átadni. Szintén a ceglédi fürdőhöz kapcsolódó hír, hogy a jó idő visszatérte miatt csütörtöktől újra megnyitják a csúszdaparkot és a hullámmedencét. Most szombaton (augusztus 27.) pedig nyárzáró retro partyt is rendeznek: a 20 órától éjjel 2-ig tartó programon DJ biztosítja a zenét és az este folyamán szaunaszeánszokkal is várják a vendégeket.

termalonline.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...