16.1 C
Cegléd
2024. május 23. csütörtök
spot_img

Hibrid medencét épül a Ceglédi Gyógyfürdőben

Télen gyógyvízzel, a nyári strandszezonban pedig hideg vízzel töltik az új medencét, aminek most kezdődött el az építése. Holnap újranyitják a csúszdaparkot, szombaton pedig éjszakai fürdőzést is tartanak Cegléden.

Az elmúlt év során egy vadonatúj medencével bővült a Ceglédi Gyógyfürdő kínálata. Egy télen-nyáron üzemelő, szabadtéri gyógyvizes medencét adtak át, amit 36-38 Celsius-fokos vízzel töltenek.

Szűcs Ádám, a fürdőt működtető társaság ügyvezető igazgatója még korábban úgy nyilatkozott, hogy minden várakozásukat felülmúltra a kinti gyógymedence fogadtatása, nagyon megszerették a vendégek. Nem véletlen, hiszen sokan vannak, akik akár a leghidegebb napokon is szívesebben használják a szabadtéri medencéket.

Az ügyvezető szintén még tavasszal nyilatkozott arról, hogy egy újabb kültéri medencét is építenek. A Ceglédi Gyógyfürdő és Facebook oldalán olvasható tájékoztatás szerint a napokban elkezdődött ennek az új medencének az építése. Egy korszerű technológiájú, úgynevezett hibrid medencéről van szó. A hibrid itt azt jelenti, hogy a téli szezonban gyógyvizes ülőmedenceként, nyáron pedig hideg vizes családi medenceként fog üzemelni.

A 100 négyzetméteres medencét derékmasszírozó élményelemekkel is felszerelik. Az új medencét 2023-ban fogják átadni. Szintén a ceglédi fürdőhöz kapcsolódó hír, hogy a jó idő visszatérte miatt csütörtöktől újra megnyitják a csúszdaparkot és a hullámmedencét. Most szombaton (augusztus 27.) pedig nyárzáró retro partyt is rendeznek: a 20 órától éjjel 2-ig tartó programon DJ biztosítja a zenét és az este folyamán szaunaszeánszokkal is várják a vendégeket.

termalonline.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...