21.1 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

Ceglédi lány a Money or Love-ban

Szeptember 4-én Demcsák Zsuzsa vezetésével debütál a Karib-térségben zajló párkereső műsor, a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, az események alakulásába pedig a nézőknek is lesz beleszólása. Ők dönthetik majd el, ki maradjon, és ki távozzon a szigetről. A műsorban a ceglédi Mészáros Petra is szerepel.

A vadonatúj napi dating showban a szereplőknek nem lesz egyszerű dolguk, hiszen heteken át amellett, hogy randiznak, különböző játékos feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy egyre közelebb kerüljenek választottjukhoz, na meg a 10 millió forintos fődíjhoz. A párkeresés nem csak szórakozásból áll majd, a szereplők egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra.

A műsor készítői a 24 éves Mészáros Petrát a „taktikus szépségkirálynő” névvel illették. A lány elmondta, semmitől sem riad vissza, és ha a párjáról van szó, képes a végletekig harcolni. Bemutatkozásában beszélt arról, hogy milyen pasik jönnek be neki: nem szereti, ha valaki nagyképű vagy túlságosan ki van gyúrva, de sörhasa azért ne legyen. “Nekem férfiideálom nincsen egyébként. Általában mikor kapcsolatban voltam, mindig olyanokkal jöttem össze, akik nem hozzám illettek, vagyis nem néztek ki annyira jól, mint például én.” – mondta Petra a bemutatkozásban.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...