22.5 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Ceglédi lány a Money or Love-ban

Szeptember 4-én Demcsák Zsuzsa vezetésével debütál a Karib-térségben zajló párkereső műsor, a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, az események alakulásába pedig a nézőknek is lesz beleszólása. Ők dönthetik majd el, ki maradjon, és ki távozzon a szigetről. A műsorban a ceglédi Mészáros Petra is szerepel.

A vadonatúj napi dating showban a szereplőknek nem lesz egyszerű dolguk, hiszen heteken át amellett, hogy randiznak, különböző játékos feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy egyre közelebb kerüljenek választottjukhoz, na meg a 10 millió forintos fődíjhoz. A párkeresés nem csak szórakozásból áll majd, a szereplők egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra.

A műsor készítői a 24 éves Mészáros Petrát a „taktikus szépségkirálynő” névvel illették. A lány elmondta, semmitől sem riad vissza, és ha a párjáról van szó, képes a végletekig harcolni. Bemutatkozásában beszélt arról, hogy milyen pasik jönnek be neki: nem szereti, ha valaki nagyképű vagy túlságosan ki van gyúrva, de sörhasa azért ne legyen. “Nekem férfiideálom nincsen egyébként. Általában mikor kapcsolatban voltam, mindig olyanokkal jöttem össze, akik nem hozzám illettek, vagyis nem néztek ki annyira jól, mint például én.” – mondta Petra a bemutatkozásban.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...