12.7 C
Cegléd
2024. február 22. csütörtök
spot_img

Biciklitolvajt fogtak

Hangoskodásra ébredt egy ceglédi nő 2022. augusztus 31-én. Kinézett az ablakon és látta, hogy két férfi vitázik egymással. Az egyiküknél lévő kerékpár első pillantásra hasonlított a saját bringájára, amit legutóbb a társasház lépcsőjéhez lakatolt, hiába ment megnézni, már csak a hűlt helyét találta. Meggyőződése nem volt alaptalan, az ő biciklijét vitte el az ismeretlen.

Bejelentést tett a rendőrségen, amire a ceglédi zsaruk egyből ugrottak. Körvonalazódott, a bűncselekménnyel összefüggésbe a 26 éves ceglédi J. Sándort kell keresniük, 2022. szeptember 1-én hajnalban a ceglédi MÁV állomás előtt el is fogták. Ezúttal is egy drótszamár volt a kezében, amiről úgy nyilatkozott: „a kerékpárt találta, és most már az az ő tulajdonát képezi.” Előállították.

A munkanélküli férfi kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményeket beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, sőt, még egy balhét vállalt a rendőrök előtt. Elmondása szerint a lakatokat ha tudta letépte, ha kellett megtaposta, mindegy volt csak célt érjen. Az egyikkel hazakerekezett, a másikat útközben eldobta, a harmadikkal a járőrök fogták meg. Tetteit –érthetetlen módon- pénztelenségével indokolta.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta letartóztatott férfivel szemben több rendbeli lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben vizsgálják, hogy más, korábban elkövetett hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekményekkel összefüggésbe hozható-e.

police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...