-2.3 C
Cegléd
2023. november 30. csütörtök
spot_img

Házasodna a gazda – ceglédiekkel

A Házasodna a gazda műsorában idén két ceglédi is érintett. A 24.hu beszámolója szerint a pénteki adásban ifj. Süveges András is szerepelt, aki randira ment Vera gazdaasszonnyal, aki eddig azzal tűnt ki a műsorból, hogy látványosan unta majdnem mindegyik randiját, amire elvitték.

„Az egyébként rádiósként dolgozó András úgy döntött, egy borozóba viszi szíve választottját. Már az elején elég komoly gondokba ütköztek, miután a gazdaasszony közölte, hogy az effajta mulatságot és meglepetést nem kedveli.” Később pedig a ragacsos asztal, majd a hangos zene nem tetszett neki. „András arra volt kíváncsi, milyen sok munkát igényel egy gazdaság. A nő szerint – meglepetés! – sokat és kitartás szükséges ehhez a munkához. Erre a férfi kifejtette, neki baja van a nagyon korán keléssel. Vera gazdaasszony elmondta, neki ez annyira nem jön be.

Kövesdy Zsolt is szerepel a műsorban, a ceglédi gazda hiába próbált meggyőzni egy lányt, kikosarazta egyik kiszemeltje. Viktória elmondta csalódott, hogy így kell döntenie, négyszemközt elmondta Zsoltnak, hogy bár szeretné megismerni, nem tud a munkájából elszabadulni.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...