15.8 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

Sorsolás a 15. Nemzeti Vágtára

A Nemzeti Lovardában szeptember 15-én ünnepélyes keretek között tartották meg az október elején tartandó országos döntő előfutamainak sorsolását.

„Csemő a 7. előfutamban szerepel majd október 1-én, szombaton – a program szerint – 15.50 és 16.35 óra között. Petrik Tamásnak és Gamine Jag nevű kancájának Nyékvárkony, Hatvan, Tiszaladány és Bükkösd lovasaival kell megküzdenie a középfutamba kerülésért. A 12 előfutam győztese automatikusan középdöntőbe jut, valamint az utánuk következő 13 legjobb időeredményt elért lovas is továbbjut. A továbbjutók másnap délelőtt 5 középfutamban újra versenyeznek, ahonnan már csak a győztesek kerülhetnek a vasárnap esti döntőbe. A Kishuszár Vágtán Sárkány nyergében Csemőt képviselő Szerencsés Szandi október elsején a Hősök terén tudják csak meg, hogy kik lesznek az ellenfeleik!” – tette közzé a hírt dr. Lakos Roland Csemő polgármestere.

Abony lovasa is kisorsolásra került: Petrik Tamás tanítványa Zboray Viktória szerencsés sorsolással az ötödik futamban vágtázik Vicces nyergében.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...