25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Volumennövelő kondicionálókkal a dús hajért

 

 

A fejre lapuló haj sok nő életét keseríti meg. A reggeli rituálé általános része, hogy küzdünk a hajtőemeléssel és az elnehezült tincsekkel. Azonban erre is van megoldás, ami nem más, mint a volumennövelő hajhab, amit érdemes neked is beilleszteni hajápoló termékeid sorába.

 

Mi az oka a haj lelapulásának?

 

Többféle oka is lehet annak, hogyha neked is küzdelmes pillanataid vannak a lelapuló hajjal. Az egyik ilyen, ha nem a megfelelő technikával fésülöd, illetve szárítod. Főleg a hosszú hajúaknál fordul elő, hogy nem emelik meg kellően a tövet szárítás közben, és így a nagy súly miatt lefelé mozdul el a hajtömeg.

 

Minden dús hajra vágyó nőnek kell, hogy legyen egy titkos fegyvere vagy egy nagyon jó fodrásza ahhoz, hogy elérje az áhított frizurát. Ugyanis megfelelő hajvágási technikával is lehet segíteni azt, hogy egyik hajszál megtámassza a másikat. Az pedig teljesen egyénfüggő, hogy kinek, mennyi babahaja van, ugyanis akinek elég gyorsan cserélődik, annak mindig van annyi, ami fenntartja a hajtömeget. Azonban nincs mindenki ilyen szerencsés genetikával megáldva.

 

Neked is szükséged lenne arra a bizonyos “titkos fegyverre”? Nézz körül a Hair-Line webáruház termékei között, és válaszd ki a problémádnak és hajtípusodnak megfelelő ápolási készítményeket.

 

Volumennövelő kondicionáló habbal is segíthetsz a lelapuló hajon

 

Amennyiben a te hajad is vékony szálú és könnyen elnehezedik, a legjobb megoldás, hogyha professzionális termékeket használsz. Ezért is alkotta meg az Alfaparf Milano Professional a Semi di Lino Volume termékcsaládját, amely megoldást kínál a lelapuló haj problémájára. A sampon kíméletesen tisztít, miközben testet ad a vékony szálú hajnak. A termékcsaládban találsz még kondicionáló hajhabot és volumennövelő spray-t, amelyek mind segítenek abban, hogy vékonyszálú hajad dúsabbnak látszódjon.

 

És ez még nem minden. A Semi di Lino termékek mind olyan speciális összetevőkkel vannak ellátva, amelyek segítenek legyőzni a környezet hajadra kiterjedő negatív hatásait. Ez hosszú távon jobb hajminőséget eredményez, ami kulcsfontosságú, ha dús hajkoronára vágyunk.

 

Változtass hajápolási szokásaidon és a termékeken

 

Amennyiben az eddig használt termékek és praktikák nem váltak be, biztos lehetsz abban, hogy változtatni kell. Járj utána, hogy például megfelelően mosod és szárítod-e a hajadat. Hiszen a rossz technikákon a legjobb termékekkel is nehéz javítani.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...