18.6 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Kalapáccsal és késsel próbálta kivégezni nőismerősét

Egy súlyosan megsérült nőhöz kértek segítséget még 2020. november 17-én Cegléden. A rendőrök egy erősen vérző nőt találtak a földön, értesítették a mentőket, akik életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A nyomozók a helyszínen kést és kalapácsot találtak, majd elindultak felkutatni a támadót. Pár órával később a ceglédi kórház előtt kattant a bilincs az akkor 53 éves B. Tamás csuklóján. A hajléktalan férfi első kihallgatásán nem akart válaszolni a neki szegezett kérdésekre, csak később beszélt a történtekről. Azt állította, hogy ismerőse minden előzmény nélkül rátámadt, amit azóta sem ért. A nő minden sérülését mindössze saját védelme érdekében okozta neki.

Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nőt hátulról 8-szor megszúrták, csuklóit 3-szor megvágták, valamint 4-szer fejbe vágták. A szúrások miatt légmelle, a fejét ért ütések következtében pedig koponyacsonttörése keletkezett, ami életveszélyesnek minősült.

Az azóta is letartóztatott B. Tamással szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...