1.9 C
Cegléd
2023. december 1. péntek
spot_img

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft. A vállalat az elmúlt 2 évben sem feledkezett meg hűséges munkatársairól, de most végre újra személyesen, egy közös vacsora keretében köszöntötte 44 kollégáját, akik már 5, 10, 15, 20 vagy 25 éve dolgoznak a vállalatnál.

A 25 éves évforduló összefonódik az Infineon ceglédi telephelyének történetével, hiszen a vállalat jogelődjét, az eupec Hungária Kft-t 1996. novemberében jegyezték be. A termelés 1997 januárjában indult el 70 fővel. Közülük 18-an, vagyis a kezdő kollektíva közel egyharmada még ma is az Infineonnál dolgozik.

A munkavállalói lojalitás a vállalat hatékonyságában meghatározó szerepet tölt be, hiszen jól felkészült kollégákkal, összeszokott csapattal rugalmasan tud alkalmazkodni a piaci változásokhoz. Az új munkatársak betanításában is számíthat a több területen is tapasztalattal rendelkező kollégákra. A Bipoláris Kft. 200 munkatársának közel fele több mint 10 éve lojális a vállalathoz. Ez egy visszajelzés, jó itt dolgozni.

A díjazottok az ünnepi vacsora mellett elismerő oklevelet, az eltöltött idő függvényében emléktárgyat vehettek át, 10 év után fizetett szabadnapot, illetve a 20-25 éves céghűséggel rendelkezők 300.000 Ft jutalmat kaptak. A 25 évesek meglepetése ezen felül egy exkluzív éttermi utalvány volt, így akár családjuk körében is megünnepelhetik a negyedévszázados évfordulót.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...