22.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft. A vállalat az elmúlt 2 évben sem feledkezett meg hűséges munkatársairól, de most végre újra személyesen, egy közös vacsora keretében köszöntötte 44 kollégáját, akik már 5, 10, 15, 20 vagy 25 éve dolgoznak a vállalatnál.

A 25 éves évforduló összefonódik az Infineon ceglédi telephelyének történetével, hiszen a vállalat jogelődjét, az eupec Hungária Kft-t 1996. novemberében jegyezték be. A termelés 1997 januárjában indult el 70 fővel. Közülük 18-an, vagyis a kezdő kollektíva közel egyharmada még ma is az Infineonnál dolgozik.

A munkavállalói lojalitás a vállalat hatékonyságában meghatározó szerepet tölt be, hiszen jól felkészült kollégákkal, összeszokott csapattal rugalmasan tud alkalmazkodni a piaci változásokhoz. Az új munkatársak betanításában is számíthat a több területen is tapasztalattal rendelkező kollégákra. A Bipoláris Kft. 200 munkatársának közel fele több mint 10 éve lojális a vállalathoz. Ez egy visszajelzés, jó itt dolgozni.

A díjazottok az ünnepi vacsora mellett elismerő oklevelet, az eltöltött idő függvényében emléktárgyat vehettek át, 10 év után fizetett szabadnapot, illetve a 20-25 éves céghűséggel rendelkezők 300.000 Ft jutalmat kaptak. A 25 évesek meglepetése ezen felül egy exkluzív éttermi utalvány volt, így akár családjuk körében is megünnepelhetik a negyedévszázados évfordulót.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...