17.6 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft. A vállalat az elmúlt 2 évben sem feledkezett meg hűséges munkatársairól, de most végre újra személyesen, egy közös vacsora keretében köszöntötte 44 kollégáját, akik már 5, 10, 15, 20 vagy 25 éve dolgoznak a vállalatnál.

A 25 éves évforduló összefonódik az Infineon ceglédi telephelyének történetével, hiszen a vállalat jogelődjét, az eupec Hungária Kft-t 1996. novemberében jegyezték be. A termelés 1997 januárjában indult el 70 fővel. Közülük 18-an, vagyis a kezdő kollektíva közel egyharmada még ma is az Infineonnál dolgozik.

A munkavállalói lojalitás a vállalat hatékonyságában meghatározó szerepet tölt be, hiszen jól felkészült kollégákkal, összeszokott csapattal rugalmasan tud alkalmazkodni a piaci változásokhoz. Az új munkatársak betanításában is számíthat a több területen is tapasztalattal rendelkező kollégákra. A Bipoláris Kft. 200 munkatársának közel fele több mint 10 éve lojális a vállalathoz. Ez egy visszajelzés, jó itt dolgozni.

A díjazottok az ünnepi vacsora mellett elismerő oklevelet, az eltöltött idő függvényében emléktárgyat vehettek át, 10 év után fizetett szabadnapot, illetve a 20-25 éves céghűséggel rendelkezők 300.000 Ft jutalmat kaptak. A 25 évesek meglepetése ezen felül egy exkluzív éttermi utalvány volt, így akár családjuk körében is megünnepelhetik a negyedévszázados évfordulót.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...