18.6 C
Cegléd
2024. június 15. szombat
spot_img

Poénos ajándékötletek bárkinek

 

 

Hogy miért van ekkora népszerűsége a vicces és poénos ajándékoknak? A válasz igen egyszerű és rövid. A humor gyógyírt jelenthet bárki számára. A rekeszizmokat megmozgató meglepetésekkel szinte lehetetlen mellélőni. Egyetlen kérdés maradt csupán, hogy az ünnepelt mennyire érti a viccet, veszi-e a lapot, ha valamilyen poénos pólóval, felsővel, vászontáskával lepjük meg. A túlzásba vitt vicc ugyanis akár sértődéshez is vezethet. Ebben a cikkben olyan tippeket osztunk meg, amelyek segíthetnek dönteni. 

 

Humoros ajándékot mindenkinek

 

Mielőtt a Pamutlabor Pólónyomda poénos pólói között válogatnánk, mindenképpen szögezzük le, hogy nem szabad túlfeszíteni a húrt. Van, akinek bejön egy mintás vagy feliratos felső, viszont nem mindenki értékeli a viccet. Munkahelyen például nem árt óvatosnak lenni, hiszen amennyiben a főnökkel nem olyan a kapcsolat, akkor nem érdemes extrában gondolkodni. Ettől függetlenül nyugodtan lehet nézelődni a vicces felsők között, hiszen még egy komoly ember számára is akad megfelelő darab. 

 

Ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes meglepetést, nem árt ismerni a másikat. Ha egy barátról van szó, aki kedveli a humort és értékeli is azt, sőt, még a durvább viccek sem állnak tőle távol, akkor ez stabil alapot ad, amire nyugodtan lehet építkezni. Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, esetleg karácsonyról, ezek a dolgok bármikor jól jöhetnek, ha nem tudunk mit kitalálni. 

 

Vicces meglepetések férfiaknak és nőknek

 

Egy közeli ismerőst vagy rokont valószínűleg nem fogunk megsérteni azzal, ha egy erőteljesebb viccet megjelenítő alternatívát választunk. Azonban egy korban tőlünk távolabb álló számára már érdemesebb alaposan megfontolni a választást. Ilyenkor jobb megoldás egy finomabb vonulatot képviselő tárgy mellett voksolni, mint amilyenek a poénos pólók. A humoros meglepetések minden ünnepi alkalommal tarolnak. Alapvetően mindegy, hogy milyen eseményről van szó, a lényeg, hogy könnyedén és görcsölés nélkül vásároljuk meg a legújabb szerzeményt. 

 

Persze az sem árt, ha az adott darab pénztárcabarát, hiszen sok esetben nem tudunk vagy nem is akarunk nagy összeget kiadni egy-egy alkalomkor. Emellett sokszor már van egy nagyobb ajándék, amit csak ki akarunk egészíteni egy aprósággal. Ilyenkor tökéletes megoldást jelenthet egy feliratos vagy mintás ruhadarab.

 

Kihagyhatatlan ajándékok

 

Vannak olyan dolgok, amik bármikor jól jöhetnek, ha meg akarunk lepni valakit. Ilyen például egy meleg téli zokni, egy vicces pizsama, egy színes sál, esetleg egy vászontáska. Ezek mind olyan darabok, amik nem mennek ki a divatból, hasznosak, így nem egy újabb kacatot veszünk csak azért, mert valakinek születésnapja van. Lehet szó filmes vagy sorozatos bögréről, párnahuzatról egyaránt, ezek szintén olyan meglepetések, amiket bárki örömmel fogad majd a következő ünnep alkalmával.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...