8.6 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Ceglédi lány nyerte a párkereső műsort

A ceglédi Mészáros Petra és párja Bazsi nyerte a Super TV2 párkereső műsorát a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című műsort.
Közel három hónapnyi kaland után véget ért a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, a Super TV2 párkereső reality-je. A nézők szavazatai alapján a győztes páros Petra és Bazsi lett, akikre nagy döntés várt miután megtudták, ők voltak a legszimpatikusabbak az elmúlt hetek alatt. A fődíj ugyanis annak függvénye volt, hogy a fiatalok egymástól függetlenül a szerelmet vagy a pénzt választják.


– Egyszer-kétszer fordult meg a fejemben, amikor ránéztem a dollár jelre, hogy esetleg miért választanám az. Ilyenkor eszembe jutottak azok a momentumok, amikor nagyon magam alatt voltam, mert összevesztünk, és hogy mi miatt vesztünk össze… a féltékenység, hogy kint nekem ezzel problémám lesz. De idebent is meg tudtuk oldani, így azt gondolom, ez kint is menni fog. Így igazán nem volt kérdés, hogy a szerelmet választom – vallotta be Petra, akinek párja, Bazsi is biztos volt az érzéseiben. A győztes páros így 5 millió forinttal és egy karibi utazással lett gazdagabb. Bár még nem beszélték meg a szerelmesek, hogy pontosan mire is költik el a főnyereményt, az biztos, hogy együtt képzelik el a jövőt.
– Bazsival azt beszéltük, ha leszállunk a repülőgépről, akkor szeretné, hogy vele maradjak Budapesten, együtt töltsük az első itthoni éjszakát, és be tudjon mutatni az anyukájának. Úgyhogy valószínűleg ez lesz az első program, egy nagy beszélgetés. Másnap szeretnék Ceglédre menni az én családomhoz, ahova természetesen szeretném Bazsit is vinni – mesélte Petra.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...