16.8 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Botrány a közmeghallgatáson

Egy beteg önkormányzati képviselő eltávolítására tett javaslatot a nagykőrösi közmeghallgatáson egy korábbi települési képviselőjelölt. – erről videóval számolt be az Önkormányzati Hírek Nagykőrös.
„Török György, – aki a Dr. Ábrahám Tibor és Zágráb Nándor vezette Jobb Nagykőrösért települési képviselő-jelöltje volt, – szót kért a november 24-ei közmeghallgatáson és G. Kovács Sándor képviselő (Fidesz-KDNP) betegségét, képviselőségét is szóba hozta. Török György többek között elmondta: G. Kovács Sándorról szeretnék érdeklődni, hogy hogy látom, hogy nagyon sok testületi ülésen nincs itt. Jobbulást neki, hogy ha, tudjuk, hogy beteg ugye, nem tud eljönni a testületi ülésekre. Azt szeretném megkérdezni, hogy meddig lesz ez így, hogy annak a kerületnek nincs képviselője. (…) Én azt szeretném megkérdezni, hogy meddig húzódik ez a, ez a dolog? Én írtam egy cikkben, hogy én nem azt szeretném, hogy elvegyük tőle a pénzt, tehát erről szó sincsen. Én azt szeretném, hogy ott, abban a székben üljön egy új képviselő.” – mondta a hozzászóló.


Dr. Czira Szabolcs polgármester erre úgy reagált: „Én szerintem ez egy gusztustalan dolog, amit így felhozunk, valakinek a betegségén szórakozni. (…) Nem szép dolog. 1998 óta ő képviselő. Ellátta a feladatát. Küzd az életével, küzd az egészségéért és most ácsingózni az ő helyére nem egy gusztusos dolog. Összességében én fölháborítónak és megalázónak tartom Kovács Sándorral szemben, hogy itt most a helyére ácsingózik valaki. Elindult a választáson Török György, a Jobb Nagykőrösért Egyesületnek a tagjai itt ülnek, velük indult, elbukott és most már azonnal választást kellene, mert van egy beteg ember.” – fogalmazott a polgármester.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...