19.2 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Hogyan tarthat rendet a kamrában?

 

A lakás legkisebb helyisége a kamra, melyet élelmiszerek és egyéb konyhai eszközök tárolására használunk. A túl nagy mennyiséget bespájzoló családoknál azonban könnyen a káosz színtere lehet. Talán azt sem tudják, hogy melyik polc mit rejt és hogy hova tették a porcukrot. Rendrakáskor pedig számtalan lejárt szavatosságú termék kerül elő.

A kamrában nem könnyű makulátlan rendet tartani annak érdekében, hogy átlátható legyen és mindent könnyen megtaláljanak, amire szükség van a sütés-főzés során.

Tegye átláthatóvá a lakás legapróbb terét is

Érdemes maximálisan kihasználni a rendelkezésre álló helyet és mennyezetig érő tárolóhelyekkel berendezni, így biztosítva helyet mindennek, amire szükség van egy háztartásban. A konzervektől és a nyáron eltett lekvároktól, szörpöktől kezdve az egyéb konyhai eszközökig mindennek helyet kell biztosítani. A MÖBELIX kamraszekrényei segítségével egy-kettőre rendet tehet, és könnyebben használhatja a helyiséget.

Mint minden helyiség esetében, a kamra berendezésénél is körültekintően kell kiválasztani a tárolókat, hiszen meghatározzák a pakolófelületet. Ha az apró kamrát nagy méretű polcokkal pakoljuk tele, akkor minimalizáljuk a teret és még megfordulni sem lesz hely.

Hogyan tudja szépen, kényelmesen tárolni a család finomságait?

Szerencsés esetben kettő vagy három, oldalon polcozható, illetve állítható szekrény van a kamrában. Legjobb padlótól plafonig.

Pakoláskor célszerű átgondolni, hogy mit használunk a legtöbbet, és mire van szükség ritkábban. A mélyebb polcok első részére a naponta használatban lévő dolgokat pakoljuk, a ritkábban használt eszközök mehetnek a második sorba.

A kamraszekrények esetében szabály, hogy száraz árut, befőtteket, konzerveket, üdítőt, ásványvizet tároljanak, főleg, ha nem biztosított a kamra átszellőztetése.

Nyerjen extra helyet a praktikus kialakítású szekrényekkel!

A rendezetlen és átláthatatlan kamra sokak számára egy rémálom, azonban praktikus kamraszekrényekkel funkcionálissá és esztétikussá varázsolható.

A kihúzható szekrények a praktikusság miatt kedveltek, mivel az ajtók kinyitása során nincs szükség plusz helyre, az ajtók nyitott és csukott helyzetben is párhuzamosak a szekrény síkjával. Kis alapterületen helytakarékos megoldás. A kihúzható polcos vagy kosaras élelmiszer-tároló szekrények óriási segítséget jelentenek az alapanyagok és konyhai felszerelések tárolásában. Egyrészt esztétikusak, praktikusak, sok mindent elnyelnek és hosszú éveken keresztül szolgálják a felhasználók igényeit.

Ha a hely optimalizálása a cél, akkor ez a típusú szekrény a legokosabb választás. Kívülről kompakt megjelenésű, belülről viszont meglepően tágas.

Felejtse el a bosszankodást a rendezetlen kamrapolcok miatt, szerezze be a MÖBELIX-től a kamraszekrényét és meglátja, mindent megtalál, amire szüksége lesz.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...