0.7 C
Cegléd
2023. december 2. szombat
spot_img

Mazda-Zakar karácsonyi jótékonysági program

A ceglédi cég évek óta jótékonykodik az adventi időszakban. Idén több célra is adakozott a Zakar és társa kft. A decemberi jótékonysági program első állomása az Állatmenhely Nyílt Alapítvány volt: 528.000 forinttal támogatták az alapítványt. A cég munkatársainak a helyszínen arról számolt be az állatmenhely vezetője, hogy a kihívások ellenére is, próbálják a lehető legtöbbet adni a négylábú kiskedvencek számára.


A második állomás a Szimba Fogyatékkal élő Gyermekekért Alapítvány volt, 396.000 Ft-tal támogatták a fogyatékossággal élő gyermekeket. Az alapítvány elnöke személyesen látogatott el az autószalonba és elmondta, hogy 20 éve hozták létre az alapítványt elsősorban az olyan Cegléd környéki családok segítésére, ahol fogyatékossággal élő gyermeket nevelnek.

A decemberi jótékonysági program utolsó állomása során 11 Cegléd környéki nagycsaládot ajándékoztak meg vásárlási utalványokkal, valamint zöldségekkel, gyümölcsökkel több, mint 700.000 ft értékben. Az adományok átadására a Közösségben Istennel gyülekezet karácsonyi ünnepségén került sor, ahová a legtöbb család ellátogatott gyermekeivel.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...