28.2 C
Cegléd
2024. június 25. kedd
spot_img

Mazda-Zakar karácsonyi jótékonysági program

A ceglédi cég évek óta jótékonykodik az adventi időszakban. Idén több célra is adakozott a Zakar és társa kft. A decemberi jótékonysági program első állomása az Állatmenhely Nyílt Alapítvány volt: 528.000 forinttal támogatták az alapítványt. A cég munkatársainak a helyszínen arról számolt be az állatmenhely vezetője, hogy a kihívások ellenére is, próbálják a lehető legtöbbet adni a négylábú kiskedvencek számára.


A második állomás a Szimba Fogyatékkal élő Gyermekekért Alapítvány volt, 396.000 Ft-tal támogatták a fogyatékossággal élő gyermekeket. Az alapítvány elnöke személyesen látogatott el az autószalonba és elmondta, hogy 20 éve hozták létre az alapítványt elsősorban az olyan Cegléd környéki családok segítésére, ahol fogyatékossággal élő gyermeket nevelnek.

A decemberi jótékonysági program utolsó állomása során 11 Cegléd környéki nagycsaládot ajándékoztak meg vásárlási utalványokkal, valamint zöldségekkel, gyümölcsökkel több, mint 700.000 ft értékben. Az adományok átadására a Közösségben Istennel gyülekezet karácsonyi ünnepségén került sor, ahová a legtöbb család ellátogatott gyermekeivel.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...

Kullancsveszély

Nyári időszak lévén sokkal többet vagyunk a szabadban: kirándulások,...

Élet az infrastruktúra nélkül: milyen egy „off-the-grid” otthon?

Az „off-the-grid" épületek nem csatlakoznak a vízellátásához, elektromos-, csatorna-...

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....