24.3 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Valódi kényelem az autó ülésében ülve? Akár utólag is kivitelezhető!

 

 

Amikor autót keresgélünk, jellemző, hogy a legfontosabb kérdések a funkcionalitás körül mozognak. Például nem mindegy, hogy mekkora, milyen terepre való, hány éves, mennyit futott vagy épp milyen extrákkal van felszerelve.

 

Van, amit utólag is pótolhatunk!

 

A Metroman.hu minőségi ülésborítóinak segítségével nem csupán a jármű eredeti szöveteit óvhatjuk, hanem esztétikus módon néhány pillanat alatt felszerelhetjük a kocsinkat számos kényelmi funkcióval is. Ilyen például az, hogy az ülés fűthetővé válik, de elérhetővé válik az ülésszellőztetés, valamint a beépített masszázsfunkció is. Ne feledjük, hogy a komfortos vezetéshez, kiváltképpen akkor, ha gyakran vagy például hosszú utakra használjuk az autót, pontosan ezek az extrák biztosítanak ideális hátteret.

 

Az ülésborítók, illetve a beépíthető ülésfűtések egyaránt alkalmasak arra, hogy utólagosan pótoljuk velük a gépjárműben a felsorolt kényelmi opciókat, így akkor is kiváló megoldásnak bizonyulnak, ha használt kocsit szeretnénk vásárolni, így eleve meg van kötve a kezünk a kívánságainkat tekintve, hisz csak abból választhatunk, ami aktuálisan a használt autók piacán elérhető.

 

Miért fontosak ezek a funkciók?

 

Voltaképpen mindenki, akinek nem fűtött garázsban parkol a járműve, garantáltan nagyra tudja értékelni, ha a hideg téli reggeleken nem neki kell a jéghideg ülést felmelegítenie, hanem eleve kellemes hőmérséklet keretében foglalhat helyet, amíg kissé felmelegszik a motor. Azoknál a családoknál, ahol nagyobb iskolás gyermekek, gyerekülés nélkül szintén a jéghidegre hűlt kocsiban fagyoskodnak az indulásig, szintén értékelni fogják ezt a kényelmet.

 

Az ülés szellőztetése hasonlóképpen kellemes opciónak bizonyul, kiváltképpen olyankor, ha hosszú utakra indultunk a nyári kánikulában. Nem érdemes ilyenkor sem lebecsülni a komfortot, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hangulatban, s milyen testi-lelki állapotban érkezünk meg a szálláshelyünkre, hogy megkezdhessük a pihenést.

 

A masszázsfunkciónak is elsősorban akkor van jelentősége, ha hosszabban ülünk az autóban, habár rendszeres ingázóknak, akik naponta ülnek 1-1 órát az autóban, szintén hasznos lehet, ha nem elfecsérlik, hanem kiélvezik a járműben eltöltött időt.

 

Hogyan érdemes választani?

 

Az utólagos megoldások közül ki kell választanunk, hogy olyat szeretnénk, amely ráhelyezhető az autó kárpitjára, vagy olyat, ami beépíthető alá. Mindkét megoldás megvalósítható, habár előfordulhat, hogy az utóbbihoz szükségünk lesz szakértő segítségre is. Ezenfelül fontos kérdés, hogy mit szeretnénk, milyen funkciókra legyen képes az újonnan beszerzett eszközünk. Míg egyes termékek egyetlen szempontból képesek csak kielégíteni az igényeinket, mások akár 3 az 1-ben tulajdonsággal is rendelkezhetnek. Érdemes aszerint választanunk közülük, hogy mi az, amire valóban igényt tartunk.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...