12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Halála előtt bejegyzésben búcsúzott a nagykőrösi fiatal

Halálra gázolt egy embert a Szolnokról Kecskemétre tartó vonat Nagykőrösnél péntek este – közölte az MTI pénteken. A katasztrófavédelem közleménye szerint a baleset az Örkényi út vasúti átjárónál történt. Másnap a szikár hír adatain túl drámai részletek derültek ki a tragédiáról.

Az áldozat egy fiatal lány volt, aki halála előtt alig egy órával hosszú bejegyzésben, versben búcsúzott a világtól és vőlegényétől. V. Alexandra már jó ideje szenvedett a depressziótól, legalábbis közösségi oldalának bejegyzései erről tanúskodnak. Visszatérő gondolatok bejegyzéseiben a depresszió, a fájdalom, a gyermekkori traumák, amelyeket nem tudott feldolgozni. Sőt, egy hete az öngyilkosságról szóló posztot osztott meg az oldalán. A legsokkolóbb mégis a öngyilkossága előtt írt bejegyzésének utolsó sora: “Az öngyilkosságban nem a vonat elé ugrani fáj a legjobban, hanem elsétálni az állomáshoz.”

Az esetről a Blikk-nek a családtagok nem kívántak nyilatkozni. A gyönyörű, fiatal lány vőlegénye azonban a közösségi oldalán búcsúzott menyasszonyától.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...