22.6 C
Cegléd
2024. június 23. vasárnap
spot_img

Vég Zsombor sikerei

Jól kezdte az esztendőt Vég Zsombor, a Ceglédi VSE 100 kilogrammos judokája, hiszen az év első nemzetközi versenyén bronzérmet nyert a portugáliai Grand Prix-versenyen. Vasárnap ismét tatamira lépett, ezúttal a párizsi Grand Slam-tornán, ahol ismét az ukrán Szavickijjel csapott össze, akit legutóbb éppen az almadai torna bronzmeccsén sikerült legyőznie. Ezúttal is a Ceglédi VSE judósának fölényét hozta a párharc, Zsombor végül egy vazarit érő dobás után leszorította riválisát.
A harmadik fordulóban az Egyesült Arab Emirátusok színeiben szereplő, orosz származású Dzsafar Kosztojev következett. Az Ázsia-bajnok óriás néhány éve a világranglista első helyén állt a juniorok között, a tavalyi jeruzsálemi World Masters során pedig ötödik helyezést szerzett. Kosztojev szerzett vezetést, Vég Zsombor nem sokkal később egyenlíteni tudott, de végül az ellenfél tudta bevinni a döntő döfést, egy újabb vazarival ő jutott tovább.


A párizsi tornát követően nemzetközi edzőtábort is tartanak a francia fővárosban, amelyen a mieink is részt vesznek. Az olimpiai kvalifikációs sorozat pedig már a következő hétvégén folytatódik: február 11-én és 12-én a szófiai European Open-viadalon lehet majd gyarapítani a pontok számát.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...